Hrnce vhodné na indukciu

panir
9. sep 2021

Ahojte 🙂 viete mi poradiť z vlastnej skúsenosti nejaké dobré hrnce vhodné na indukciu ktoré ma finančne nezruinujú a ste s nimi spokojné? 😊 Vďaka za každý koment.

nafka0483
9. sep 2021

@panir My sme spokojni s profi sadou z Metra, kupujes si po kusoch ake chces a sama si vykladas svoju sadu. Ale mali sme predtym aj z Tescomy, aj nejake no-name znacky po kusoch kupene. Teraz je uz vacsina hrncov co som si vsimla urcenych ak na indukciu.

panir
autor
9. sep 2021

@nafka0483 dakujem 😊

evica17
9. sep 2021

@panir mozno mas aj doma take hrnce. Skus prilozit magnet a ak drzi tak ti pojde aj na indukcii

veverickav
9. sep 2021

Mne sa velmi paci ta rada +365 z Ikei. 👍

fifina75
9. sep 2021

@panir my máme Tefal a som spokojna

panir
autor
9. sep 2021

@evica17 nemam take urcite 😊

vikusjk
9. sep 2021

@panir na indukciu funguju aj klasicke smaltovane hrnce, mne funguje aj sada z trhu, ktoru mam uz asi 15 rokov este od mojej babky, bezne ju pouzivam len na chalupe, ale funguju aj na indukcii. Co nefunguje, su napriklad take lacne panvice z ikei. Nic, co je iba hlinikove, resp. ma hlinikovy spodok. Inak barsco, aj hrnce z tesca, smaltaky z AZ domace potreby, tescoma, dobre veci ma podla mna Banquet. Na novych len kukni znak tej spiralky, alebo si vezme do vacku magnetku a priloz na spodok ;)

evica17
9. sep 2021

@panir aj ja som.si myslela a mam vsetky take co funguju aj na indukciu.

panir
autor
9. sep 2021

@evica17 ja si zariadujem novu kuchynu v novom dome a tie hrnce co mam su uz stare a rada by som kupila uplne nove o to sa jedna 😊😃

evica17
9. sep 2021

@panir jaaj. Tak to neviem potom poradit ;) ja som nechcela menit hrnce, mala som dobre tak som si len ten magnet co budu vsetky dobre

kkovacovak
9. sep 2021

@panir tescoma. Mám už niekoľko rokov a sú ako nové. Konkrétne mám verziu vision a bordeaux ale majú aj lacnejšie alternatívy.