Áno? Nie?
Ahojte
Navrhujeme si práve novú kuchyňu a páčili by sa mi na dvierka a šuflíky čierne gombíkové úchytky. Máte to niektorá? Na pohľad som do toho zaľúbená, akurát sa obávam, či je to dostatočný úchyt na otvorenie vstavanej chladničky napríklad? Predsa len to ťažšie ide.. alebo šuflíky hlboké na potraviny ale široké 60cm?
Bojím sa, aby sa mi za krátko nevyheglali a potom čo... ale veľmi sa mi to páči a tak skúšam, či nemáte niektorá skúsenosť. Ďakujeeem 🤗
Ja osobne by som sal do beuchytkovej s narazanymi alebo zafrezovanymi madlami na hornej strane. Keby som mohla, hned dvierka vymenim za bezuchytkove aby som uz nemusela kluckovat okolo uchytky pri cisteni
@viestta 👍
A okolo uchytky je to vzdy najspinavsie.😠
Ďakujem Vám žienky za rady 🤗🤗🤗
@biankabianka Na chladnicku by som to nedavala. Tam su tie dvere skutocne tazke a este aj pricucnute na chladnicku, ale supliky ak su dobra kvalita, by mali ist lahucko.
Neviem ako na Slovensku, ale tu su tieto uchytky riesene tak ze je cez dvierka prevrtana diera a do uchytky je z druhej strany namontovana skrutka. Zavit drziaci tu skrutku, alebo skrutka sa moze casom "vyhegat". Kupila by som zopar navyse aby si mohla vymenit tie ktore sa pokazia. A tiez sa da ze kupis vsetky nove ak by si uz nemala v zasobe. Ono je to niekedy aj dobre, lebo povodne uchytky su uz nemoderne a nove pekne ozivia linku.