Gauč z Möbelixu

14. nov 2024

Ahojte? Máte gauč z mobelixu ? Ste spokojne? Chceli by sme niečo viac cenovo dostupné, no nech sa nám to po roku nerozpadne a nesedime ako v jame. Je možné vybrať sedaciu súpravu ako takej kvality aj v takýchto obchodoch?

katariiinkaa
14. nov 2024

Skôr mi príde že je to o konkrétnej značke a kvalite sedačky ako o tom, z akého obchodu je gauč kúpený. My sme kupovali pred 2 rokmi z okay a je perfektný. Rovnako z okay kupovali známi (ale inú značku gauču, len tiež z predajne okay) a je katastrofálny. Takže ťažko takto porovnávať. Samozrejme nemôžeš čakať že gauč za 300 bude kvalitovo tam kde gauč za 1300. Nás vyšiel vtedy na niečo cez 1200, ale som fakt rada že sme do toho nakoniec išli, tú kvalitu tam je vidieť aj na materiále, aj na pohodlnosti, aj na využiteľnosti gauča. My však gauč využívame denno-denne, preto sme do toho zainvestovali viac. Ak by sme riešili gauč do hosťovskej, vybrali by sme iný. Určite je možné že natrafíš na gauč v pomerne dobrej kvalite za oveľa nižšiu sumu, ale tam by som skôr hľadala recenzie na konkrétne gauče ako na obchod, z ktorého boli kúpené. Inak je to stále len buď alebo.

marzii35
14. nov 2024

My máme z Mobelixu kupovaný pred 3 mesiacmi stal cez 1000 a po dvoch týždňoch vrzgal ale že riadne. Dali sme ho zreklamovat čakáme na odpoveď ale majú čas

deti95060810
14. nov 2024

tiež máme z Okey - tuším dva rok... kupovali sme koženú v akcii, zatiaľ OK...
ešte pozri značky - predajne ako napr. Bianca, Phase...

autor
14. nov 2024

@marzii35 aký typ máte prosím?

dzupi898
15. nov 2024

Jasné, že vydrží aj taký, ale zase neviem očakávania by som od toho nemala. Že by vydržal roky rokúce.