Žienky ? Je tu nejaká čo bude kupovať nový gauč ?? Hoďte fotku nad ktorými zvažujete ktorý sa vám páči ja sa neviem zatiaľ rozhodnúť ďakujem
https://www.nabytok-helcel.sk/luxusni-sedaci-so...
Ja premýšľam nad týmto, kto má, komentujte
@marcellka32 Susedia maju, ani zadarmo by som nebrala. Na sedenie je vhodna iba cast s opierkou na chrbat (2 ludia). Bocne casti su vhodne iba na lezanie, kazdeho bolell chrbat po hodine sedenia. Susedia potvrdili, ze to bola "kupa roka." Konferencny stolik musi byt maly, aby sa tam vobec dal dat nejaky. Tejto sedacke hovorim NIE.
@kornelies my máme na to priestor, ale ak je tvrdá tak neviem no...tak idem hľadať ďalej, kto má dobré tipy píšte
@elizabet173 ja nehľadám gauč pre návštevu ale pre nás, nemám veľa návštev, a väčšinou lezime pri telke 🙂
@elizabet173 podla toho ake mas kriteria 😎 my sme nakoniec s kompromisom spokojni. Aj ked chvilu vyzeralo ze sa budu musiet stahovaci so sedackou pobrat prec lebo sa nezmestila cez dvere 😁 ale nakoniec ju nejako pretlacili. Toto kriterium sme vobec nemali 🙈
Nase poziadavky boli
- 3 + 2 (3sed aspon 180cm, sme dlhi)
- u 2sedu el.relax uprava (polohovanie do lahu)
- pohodlna na sedenie, vysoke opierky
- s podruckami
- nizke masivne nozicky
- ziadny pohyblivy kus typu vankuse
- jednofarebny odolny potah, nenarocny na cistenie, prijemny na dotyk
Chcela som brusenu kozu ale len 2sed by vysiel na 5tis 🙈 tak z toho som polavila.
@marcellka32 tak napr.toto je presne to co som nechcela, na pohlad fajn ale na sedenie vobec nevhodna
Nadherna farba tá svetlomodra
@ankare ešte som v podnájme 3 roky, tu je na gauči tiež koženka (gauč nebol na začiatku úplne nový), a zatiaľ sa nikde neodlupuje. Je mi jasné, že miesta, ktoré by často prichádzali do kontaktu s človekom, tak sa rýchlo budu šúpať. Ale tu je to v podstate len na spodku a boku. o tých vankúšoch som tiež uvažovala. Ale aj tu v podnájme sú vankúše, trochu ine (skôr ako klasický vankúš), a v pohode. Alebo som si už zvykla?
Neviem však nájsť nič iné, čo by mi rozmerovo a potom dizajnovo sedelo viac.
@huxy ak môžem poradiť, určite nebrať sedačku, kde je zadná časť sedačky z vankúšov. Ešte ani raz som nečítala na to pozitívum. Vždy iba negatíva. A keď som hľadala sedačku, tiež som po tejto pokukovala, ale tiez mi bolo povedané, že tá spodná časť je koženka (neviem, či teraz býva aj iný materiál, vtedy nebol) a už po pár mesiacoch sa začala odlupovať.
@neznamaznama ako píšem vyššie, som 3 roky v podnájme, ich gauč nebol vtedy nový. A do dnešného dňa na ňom nevidno žiadne odlupovanie.
Dlho som pozerala sedačky, ale nenašla som žiadnu, čo by sa mi páčila a zmestila sa do mojich limitovaných rozmerov. Tak musím spraviť kompromis.
Ale inak ďakujem za radu. Tiež som si na začiatku takto hovorila, vankúše nechcem ani koženku.
@huxy jasné, chápem, ja hovorím o tejto konkrétnej, lebo tiež spĺňala limit rozmerov a celkom sa mi aj páčila. Ale keď som o nej niekde hľadala recenzie, tak som bola upozornena, že koženka na nej sa odlupuje. Nemusí to byť samozrejme problém všetkých kozenkovych sedačiek, veď vždy ide o výrobu a aj o to, aká je to kozenka a ako je to spracovane.
My sme mali sedacku v tvare U, super na lezanie, skakanie, spanie.. zabrala celu izbu 🙂 Ale kozenka vyzerala hrozne uz po dvoch rokoch a tak sme vymenili za VOSS 3+2+1. Super 👌 https://www.oknabytok.sk/sedacia-zostava-voss-3...
@neznamaznama Takže na presné tejto sa začala lúpať koženka? Fu, tak na to, že najlacnejšia stojí 741€, tak to by som nacakala
@neznamaznama ešte o tejto som uvažovala, no tiež má koženkové tu bielu časť. A užšiu časť na sedenie
@huxy tak mi bolo povedané, preto ti posúvam túto info. Na druhej strane, ja som sedačku zháňala cca 2-3 roku dozadu, možno zmenili materiál, alebo postup, ak mali sťažnosti.
@huxy my sme nakoniec brali sedačku z finesu.
@marcellka32 mame nieco podobne. Na teraz som spokojna. Uplne ako stvorena na lenosenie. My sme na nej denne. Navsteva iba obcas.
Kazdopadne ak deti odrastu kupime poriadnu. Nieco podobne ale vyssie. A hore plus jedny opierky este.
U mna co je zaklad su pevne opierky. Ziadne vanuse. To je jedna hroza.
Ved hod take co sa ti pacia, my ti ich uz ofrfleme 😁 .. ja ked som naposledy vyberala gaucovku tak ma skoro porazilo. Dala som si kriteria a zistila som ze taku este nevyrobili. Tak sme kupili taku co bola nasim poziadavkam najblizsie a zatial👍