Garníže so závesom

july0
9. jan 2024

Ahojte v byte máme žaluzie kt. prepuštaju aj tak veľa svetla, chcem si zaobstarať garniže zo závesmi ale neviem či mám dať aj záclony. Ako to máte vy ? ide mi o to či to bude vyzerať pekne že iba závesy by boli.

aadkag
9. jan 2024

Ja mám teraz v byte iba závesy. Prestalo má baviť pri každom vetrani neustále odťahovať a zaťahovať záclonu. Teraz dokonca nemáme ani žalúzie. Zatemnujeme iba zavesmi

rybka1987
9. jan 2024

@july0 dolezite je pozerat "blackout" zavesy. Tie neprepustia vobec ziadne svetlo. A ved daj aj zaclonku ked uz budes mat garnizu to velmi zutulni 🙂

aliaray1
9. jan 2024

@july0 ahoj, dali sme bez zaclon ale neskor dame aj zaclony, je to pekne, utulne. Mame dvojgarnizu (2 tyce) a zatial nepriepustne zavesy z ikei. Su svetove aj co sa udrzby tyka.

zuzinabila
10. jan 2024

@july0 mame blackout zavesy v spalnach a dekoravne v jedalni a obyvacke.zaclonu deti v izbach nechceli,takze 3 detske izby na poschodi su bez toho,ale nemame blizko susedov z tych stran,tak nema kto velmi ocumovat cez den.v obyvke a jedalni aj kuchyni zaclony mam,je to utulnejsie ako prazdne okno aj ten pocit,neviem ked varim,tak zas kuchnske okno je smer k dvoru susedov a mala som blby pocit cez den,ci ma nevidia 😁

ibatanecnica
10. jan 2024

v spálni a v detskej máme zatemňovacie závesy a v obývačke záclonu + žalúzie. Do obývačky a kuchyne plánujeme dať vonkajšie žalúzie.

simca06022011
10. jan 2024

Ja som zatiaľ v stave vo väčšine izieb, že neviem "aké garnize dat". Ale tam kde mam som dala automaticky dvojkolajnicove. Najskôr som dala záves a neskorcaj záclony. Ak mi bude niečo vadiť zruším:D ale je to utulnejsie. Na druhej strane ak okno nevyžaduje záclony (napr nik nevidí dnu cez den) tak ich netreba. Na francúzskych oknách v obývačke budem mat závesy bez záclon. Malé okná dostali víťazovi záclony, veľké žiadne- mame fajn výhľad a zatiahnuť nam treba iba keď svietime.

hankm
12. jan 2024

Aktualne to riesim a rozhodol som sa, ze davam zaclony a zavesy. Primarne iba kvoli estetike a zvukovej optimalizacie, zlepsit akustiku, ozvien. Garnize uz mam a hladam textilie. Okna maju aj zaluzie.