Ahojte žienky. Objednali sme si vianočný stromček REINA (nebol lacný). Dnes prišiel a som sklamaná z toho, že nemá ihličiedo konca. Síce pisu celo 3D ale vôbec nieje taký ako na obrázku, nehovoriac o tom, že nedrži dobre v stojane ale sa cely hompáľa. Neviem to všetky tie drahé full 3D stromčeky majú takto to ihlicie?lenže mali sme stromcek ak z pl a bola to kombinácia 3D a klasického PVC uhličia, ale konárik bol cely vyplnený…
Už 5 rokov snívam o krásnom bohatom stromčeku, konečne sme si naň našetrili a je problém kúpiť :D
Dakte typy kde odkiaľ máte a ste naozaj spokojne. Ďakujem
@faasx prosim zvnútra ma ako ihlicie? Do konca? 🙂
@lenka_2611 áno, až do konca 🙂 je fakt bohatý ten čo mame, som spokojná. Síce bol drahší, ale oplatilo sa (cca 500€)
@faasx ďakujem 🙂
@faasx krásny je 🙂
Najbližšie ihličie obmotaj okolo toho hnedého, tak to robia, ak je takto stromček vyrobený 🙂 skús
@lenka_2611 chapem tvoje sklamanie. Ja by som tento veru vratila a vybrala si iny❤️
Kúpila si fejk... Ja mám stromček z obi za 180€ (4roky dozadu) a je pekný.
@anajka266 uz je zabalený na vrátenie
Fúha, my máme taký ten polovičný (kombo 3D a klasiky), kupovaný v obchodnom centre a je krásny. Hento je fakt riadny šmejd, ta farba, všetko.... taký echt plastový. Pripomína mi to trochu vence na hrob. Ja by som radila dať obchodu zlú recenziu, ideálne aj s fotkami, ak je to možné.
Fuha to je dobra metla. Ja som pred asi 4 rokmi kúpila obyčajný asi za 60 eur a je krasny hustý. Asi by som si ich išla osobne pozrieť a vybrat
Odporúčam svetstromcekov.sk
Už ho mame dva roky 🙂