Ahojte ženušky, prosim vás stalo sa niektorej z vás že aj napriek tomu že umývačka bola vyčistená prešla umývacim prpgramom (filter všetko vyčistené), soľ aj leštidlo doplnene a riad neustále od zvyškov a poháre otras uplne biele fľakaté poprípade čo môžem kúpiť na čistenie. ĎAKUJEM
so Somat nemam dobre skusenosti tiez sa mi nerozpustala tableta
Mne tiež zostávali fľaky, teraz používam tablety jar platinum a tie sú najlepšie, všetko vylestene. Všetky ostatné nechávali sem tam špinavé riady. Mama tiež iba tieto používa.
@nataly233 mne sa napr ten prostriedok na čistenie z Lidla nepáči. Používam iba Finish....
Mne sa zase stalo,že všetko som mala akoby matne a tiež som nevedela prísť na dôvod. Až keď som umývačku niekoľkokrát po sebe vycistila tak pomohlo. Najprv som tam naliala ocot,potom asi 2 Finishe za sebou.... inak teraz sa snažím aspoň 1 - 2x mesačne používať prostriedok na čistenie. U nás ide umývačka každý deň
@nataly233 sklo mam aj ja take, a tiez takmer nova umyvacka. Vsetko cistucke, pekne, ale sklenene pohare ako biele povlaky. Osobne uvazujem, ci to neni nekvalitnymi poharmi. Vsetko uz dnes flakaju...
@nataly233 mne tiez ostavaju biele flaky, neviem ci je to z tablety alebo tvrdej vody🤷♀️