Ozvite sa ,ktoré používate filtračné kanvice.Ako ste spokojné?A hlavne,ktorá kanvica zachová po filtrácii horčík?Ďakujem pekne.B.
Aj my mame Britu, ja som zasa spokojna ohladom tvrdosti vody, ked pouzivam z vodovodu, tak rychlovarna kanvica je po 3 pouzitiach biela. Ked nalievam vodu z Brity, tak je kanvica dlho krasne cista.
Ďakujem za odpovede.
@babababka aku mate vodu? pitna voda z vodovodu je dobra. nefiltrovala by som, casom ti budu chybat niektore prvky
@janetinka27 veľmi-veľmi tvrdú a ke´d veľa prší takzakalenú.
@babababka ja mám BWT a k nej tieto filtre https://m.alza.sk/bwt-mg2-3-ks-d2120978.htm?o=2.... už vyše roka používam
@babababka mate vlastnu studnu?
svokrovci maju tiez vlastnu a ked prsi, zaspini sa im voda, chuti ako trava. vtedy piju vodu z pramena v susednej dedine alebo cerpaju obecnu.
studnovu by som pila iba ak je stopercentna. ak nie je, pila by som z ineho zdroja. urcite by som nefiltrovala. vo vode prijimame vela dolezitych prvkov a kanvica ti ich odfiltruje.
@janetinka27 máme aj studňu dali sme spraviť rozbor,nie je vhodná na pitie.Polievame ňou záhradu.
@babababka ahoj, no uz dvakrat som sa pytala, aku mate vodu a stale si nenapisala 🙂 takze mate obecnu? ked teda s tou studnovou polievate zahradu.
@janetinka27 obecný vodovod.
@babababka pisala si, ze mate velmi tvrdu a po dazdi sa zakali. a to sa vam zakali ta z obecneho vodovodu?
@janetinka27 hej.ak viac naprší,tak je zakalená.
@babababka tak to je des, riesite to s obcou? mate v poriadku rurky? dodavatel musi zarucit kvalitu vody, voda sa nemoze znecistit po dazdi, ved je v rurach
@babababka Mam Brita Maxtra a som spokojna. Netusim nakolko zachova horcik. Ale nasa voda z vodovodu je taka, ze ked si nechas vodu v pohari a chces sa napr. o hodinu napit, tak je to hnus. Vecer pri posteli si nechat vodu do rana nehrozi...humus. Minule som urobila pokus a nechala v jednom pohari filtrovanu a v druhom vodu z vodovu cely vikend, co sme boli prec. Filtrovanej nic nebolo..akoby cerstvo napustena...o tej druhej asi pisat nemusim.