Filter v sprchovom kúte

domi2425
13. dec 2023

ahojte, chcem sa opytat ci mate skusenost s tymto filtrom alebo co to je v sprchovom kute ? daju sa tie gulicky vymienat a je nutne aby to tam bolo ? lebo vzdy ked to tam je tak nam zle odteka voda, nikdy som sa s tym este nestretla 🙏 dakujem

domi2425
autor
13. dec 2023
aandrea9
13. dec 2023

@domi2425 tie gulicky zabraňujú vzlinaniu pachu a musia tam byť. Voda vám zrejme zle odteka kvôli tomu, že sa v tom sifone zachytávajú vlasy. Ja ho rozoberam a čistím raz do mesiaca. gulicky menit netreba urcite.

tanamiska
13. dec 2023

Áno tie guličky tam musia byť inak by išiel zápach z odpadu .U nás sa čistí každý týždeň ,máme s dcérkou dlhé vlasy .

domi2425
autor
13. dec 2023

@aandrea9
@tanamiska ja to tiez casto cistim a dokonca vcera sme to prepchavali aj krtkom ale pokial to tam je tak to stale zle odteka, ale zapach necitim ziaden ked to vyberiem

aandrea9
13. dec 2023

@domi2425 tak možno bude problém vo vyspádovaní celého sprchového kúta 🤷‍♀️

nikasmile
13. dec 2023

@aandrea9 aj mňa napadlo, že zlé vyspádovanie spr.kúta., my máme tento filter a žiaden problém. (Guličky musia byť, ako už baby spomínali, ak ich tam nedáš budeš mať v kúpeľni zapach)

domi2425
autor
13. dec 2023

@aandrea9
@nikasmile asi ano, to by mohlo byt, lebo je to “walk in” a je to tak divne riesene
dakujem vam🫶🏻