Ahojte. Prerobili sme si nedávno byt, dali sme si dlažbu-kachličky do chodby no až teraz som si uvedomila že s odtieňom nie som úplne spokojná 😒 ono sa to najlepšie vidi až teraz keď je všetko dokončené, čo sa hodí viac čo menej. Hoci som si 100 percent istá že také niečo je nemožné ale o pokus to stojí aspoň sa opýtať...keďže sa nám neoplaca všetko odznova rekonštruovať, tak ma zaujíma či existuje niečo ako lazúra na drevo, len na kachlicky? Kachličky sú dizajnom ako drevo, ale idú viac do siva, no my by sme chceli viac hnedú. Čiže zmeniť iba jeden odtieň. Jasne že na gugl som nič také nenašla. Ďakujem za rady 😊
@makinja mrkni facebook skupinu interierovy design, tam jedna kocka, sharovala zaujimavy prerabku kupelne s premalovanymi obkladackami https://www.facebook.com/groups/interierdizajn/...
ano existuje, treba sa poradit v specializovanom obchode - treba ale pocitat, ze to zaberie isty cas. Treba podkladovy nater tusim dve vrsty, samotnu farbu a este lakovanie. Kazda vrstva sa dava myslim aspon dva krat a kazda schne niekolko hodin. Hladaj farbu na obklady a asi by som investovala do nejakej naozaj kvalitnej v tomto pripade. Lebo urcite najdes aj v nejakych hobbymarketoch nejaku univerzalnu, s ktorou bude jednoduchsi postup, ale tu by som to neriskovala, kedze je to dlazda a budete po tom chodit.