Fakt super tyčový vysávač

1. sep 2024

Viete mi odporúčiť fakt nejaký super vysavač tyčový, prípadne nech sa dá aj “zmenšiť” nech možem s nin aj gauč povysávať. Rozmýšlala som aj nad Dyson ale príde mi drahý. Ďakujem

gejb
1. sep 2024

Nedávno som si robila prieskum.
Rovnaky výkon ako ma Dyson ma napríklad Xiaomi.
Taky s kĺbom s ktorym sa da ist pod gauč a tiez vysokým výkonom ma zas značka Jimmy.
Mam práve jeden z nich objednaný tak čakám co to bude...

domiklik
1. sep 2024

Cena?

autor
1. sep 2024

@gejb Aky ste objednali ? 🙂

autor
1. sep 2024

@domiklik do 300€

berry266
1. sep 2024

my mame xiaomi, bola to super voľba.

gejb
1. sep 2024

Tiez budem mat Xiaomi ...snáď dobre bude 🤞

minenkak
1. sep 2024

Dyson je strašne ťažký,nenávidím ho a používam skoro vôbec

aalt
1. sep 2024

Tiez mame xiaomi tusim g10. V pohode. Ako velky vysavac to nepovysava, ale na take rychle povysavanie OK.

autor
1. sep 2024

Ja chcem práveže nech to je také ako normálny vysavač…vadi mi tá šnúra, uschova kedze zabera dosť miesta…chcem len chytit a povysavať a zavesiť ho tam kde treba

fero0105
1. sep 2024

My máme tento Rowenta X-Force Flex 8.60

emiw
2. sep 2024

Mam dyson a hoci je drahy, stoji za tie peniaze. Skvely pomocnik, je to proste delo a daju sa menit nasadky na akekolvek potrebujete.

aalt
3. sep 2024

Cim vacsi vykon, tym vacsia hmotnost a cena a bud mensia vydrz, alebo tazsia/drahsia baterka. Fyzika jednoducho nepusti. Mala dcerka s nim kompletne povysava svoju izbu, ale samozrejme ze ja s klasickym povysavam lepsie a rychlejsie. Za mna super vec, ale klasicky vysavac to vo vsetkom nenahradi. Dysony nepoznam. Planujeme aj roboticky, to je v principe o tom istom. To primarne urcenie je vacsinou ine.

macatt
3. sep 2024

Ja mám Rowenta Xpert a za mňa super…chcela som drahší, tento bol v dobrej akcii a neľutujem..