Viete mi odporúčiť fakt nejaký super vysavač tyčový, prípadne nech sa dá aj “zmenšiť” nech možem s nin aj gauč povysávať. Rozmýšlala som aj nad Dyson ale príde mi drahý. Ďakujem
Cena?
@gejb Aky ste objednali ? 🙂
@domiklik do 300€
my mame xiaomi, bola to super voľba.
Tiez budem mat Xiaomi ...snáď dobre bude 🤞
Dyson je strašne ťažký,nenávidím ho a používam skoro vôbec
Tiez mame xiaomi tusim g10. V pohode. Ako velky vysavac to nepovysava, ale na take rychle povysavanie OK.
Ja chcem práveže nech to je také ako normálny vysavač…vadi mi tá šnúra, uschova kedze zabera dosť miesta…chcem len chytit a povysavať a zavesiť ho tam kde treba
My máme tento Rowenta X-Force Flex 8.60
Mam dyson a hoci je drahy, stoji za tie peniaze. Skvely pomocnik, je to proste delo a daju sa menit nasadky na akekolvek potrebujete.
Cim vacsi vykon, tym vacsia hmotnost a cena a bud mensia vydrz, alebo tazsia/drahsia baterka. Fyzika jednoducho nepusti. Mala dcerka s nim kompletne povysava svoju izbu, ale samozrejme ze ja s klasickym povysavam lepsie a rychlejsie. Za mna super vec, ale klasicky vysavac to vo vsetkom nenahradi. Dysony nepoznam. Planujeme aj roboticky, to je v principe o tom istom. To primarne urcenie je vacsinou ine.
Ja mám Rowenta Xpert a za mňa super…chcela som drahší, tento bol v dobrej akcii a neľutujem..
Nedávno som si robila prieskum.
Rovnaky výkon ako ma Dyson ma napríklad Xiaomi.
Taky s kĺbom s ktorym sa da ist pod gauč a tiez vysokým výkonom ma zas značka Jimmy.
Mam práve jeden z nich objednaný tak čakám co to bude...