Fakt dobrá aviváž

elam1234
28. nov 2022

Máte nejakú fakt dobrú aviváž ? Ja jej používam fakt veľa(závislosť 😄😄😄) niečo ako puella, lenže tú už necítim, možno niečo lepšie ?

livi
28. nov 2022

keďže vidím, že to je v téme eko život..aviváže sú zmäkčovadlá, chémia..spôsobujú alergie..dá sa žiť aj bez nich..

belllinka
28. nov 2022

@livi A puella a pod. ešte väčšia chémia 😅

zuzanaete
28. nov 2022

Je mozne, ze uz ti ziadna nebude stacit. Tvoj nos si zvykol na silne vone a zacina byt imunny. My avivaz nepouzivame. Povodne to bolo kvoli ekzemu. Ekzem uz nie a nadalej nepouzivame. Odvykla som si na vonave pradlo a uz mi to vadi. Je to o zvyku.

katarinkalilly
28. nov 2022

@elam1234 skus kuknúť voňavy domov, vraj to pekne prevonia prádlo. Neskúšala som, používam Silan, ale na fb si to baby pochvaľujú

elam1234
autor
28. nov 2022

Nevšimla som si v akej kategórií som 😄 eko nie som a mám na to svoje dôvody. Skôr ma zaujímalo či ešte je niečo ako Puella 🙂

malena
28. nov 2022

Tiež by som chcela troška šíriť osvetu... chodím už druhý rok na čapovanú drogériu : gel na pranie, aviváž, jar a pod. Stále tú istú nádobu, jemné vône, príjemné, aj aviváž... a mám navyše príjemný pocit, že nezaťažujem prírodu a skládky ďaľším odpadom, ani spodné vody, keďže sú to biologicky odbúrateľné prostriedky.... Svet by bol hneď čistejší pre nás a hlavne naše deti...

veronika3110
28. nov 2022

@elam1234 ja som tiež taka… musí to poriadne voňať 😁 cocolino sa mi osvedčil… celkom dosť ho cítiť aj vydrží

belllinka
28. nov 2022

@elam1234 tak to skús ten "voňavý domov". Ten je taký silný, že ani susedia už nebudú musieť používať aviváž a napáchnu im veci od toho

elam1234
autor
28. nov 2022

@veronika3110 to mávam 😄 aj silan aj lenor a do toho tu puellu ešte 😄

elam1234
autor
28. nov 2022

@belllinka skúsim, ďakujem 😄