Ahojte. Vedeli by ste mi poradiť čistič na vinylovú podlahu - pokladanú systém click, extrémne sa na nej šmýka. Máme ju necelý rok v novom byte. Keď chodíme na boso je to OK, ale v ponožkách malý padá stále a ja mám veľakrát tiež na mále a to pri normálnej chôdzi. Posledné dva mesiace ju umývam len čistou vodou, ale ani to nepomohlo.
ďakujem za rady a skúsenosti
@lucka2303 zaujimava tema. Tiez mame vynil click system. Ale ze novy od marca. Mozno mame to iste. My mame hore drsnu podlahu, nesmyka sa a je super. Len umyvanie a zametanie v jednom smere je smiesne. A dole mame hladku vynil podlahu. A akoze nikdy sa nam tam nesmykalo a tiez chodime na boso. Odzaciatku ako bola dlazka polozena umyvam Ajaxom predtym sme mali zeleny, teraz mam modry. Najblizsie planujem kupit Sanytol, tak dufam sa nezacne smykat.
@kapanek1 ja som práveže od začiatku umývala sanytolom a čoraz viac sa nám šmýka. Poslené mesiace som vypustila sanytol a umývam len čistou vodou, ale zatiaľ nepomohlo. Včera som sa tak vytrela, ale že nohy v lufte a dopad neskutočne tvrdý. celé telo ma bolí. Tak asi vyskúšam ten Ajax
@lucka2303 nám na vinyl poradili v predajni kde sme ju kupovali, ze mame umývať Ajaxom. Nám sa nešmýka vôbec.