Existuje lacné dočasné riešenie na zničené lacné parkety?

22. apr 2023

Je nejaké lacné dočasné riešenie na zničené lacné parkety? Chcela som podlahu vymeniť, ale mám problém, že zatiaľ chcem zachovať kuchyňu. A teraz neviem, vymeniť podlahy v byte s výnimkou kuchyne, alebo nemeniť alebo dajú sa nejako oživiť? Alebo vymeniť v celom byte aj v kuchyni, s tým, že kuchynská linka by sa obišla? A keď sa bude meniť linka, tak vymeniť zopár parkiet, aby sa dali pod linku v celom kuse? Neviem čo robiť. Poraďte niečo? Kúpila som byt a podlaha je dosť zničená, a ani farba sa mi nepáči, žeby premalovat aspon? 😀

rol76
22. apr 2023

Obyčajné parkety nemá zmysel premalovať,lebo po roku sa zoderie s toho farba,ako na tom chodíťe.Ale dá sa položiť nová parketa na starú,medzi nim ide tá tenká pena,ale potom nebudú sedieť dvere,že budú musiet zrezať,lebo podlaha bude výššia o cca 0,8 milimetrov.

autor
22. apr 2023

@rol76 preco pokladať novú parketu na starú? Veď to už by som dala preč tie staré

dadis
22. apr 2023

Myslis plavajucu podlahu? Kup navyse a vymen spolu s linkou, alebo poloz na celu podlahu v kuchyni (spodok kuchynsjej linky sa da presunut do inej izby, kym ju polozia). Urcite nepokladaj len po linku..to bude velmi zle..a zbytocne znicis podlahu..

simsalabim
22. apr 2023

Ak je to len docasne, dala by som zatial rohoze alebo tkane behune.

autor
22. apr 2023

@dadis neviem či sa dá linka demontovať a znovu zložiť, skôr som myslela, že sa to nedá.

tinkavvv
22. apr 2023

Samozrejme, ze sa da.

dadis
22. apr 2023

Da sa, nie je to problem

autor
22. apr 2023

@tinkavvv
@dadis dobre, skúsim 🙂

andreatytler
23. apr 2023

Ak je to drevene, neda sa to zbrusit a ozivit novym lakom?

rol76
23. apr 2023

Len preto som ti to navrhol,že nechceš rozobrať linku...Lebo linku ked rozoberieš,rátaj s tým,že už to tak pekne neposkladáš,aj ked je nová,preto som to ti tak navrhol.