S čím prevoniavate dom? (Samozrejme hneď po vyčistení domácnosti nepotrebujem nič na zakrytie zápachu ale niečo čo by voňalo hneď od dverí). Používala som spreje od Glade, ambipur ale nevydrží to dlho a nechce sa mi to každý deň sprejovať hore dole a potom sa mi aj tak dom vráti do neutrálnej vône. Ďakujem
Ja pouzivam bytove spreje z loccitane alebo rituals. Oboje maju aj difuzery.
Difuzér a esenciálne oleje
Všetko sa ti vráti do neutrálnej vône , zas nebývaš v parfumérii , že by to tam muselo voňať nonstop . To nie je ani zdravé
Zaujímavá alternatíva sú aj voňavé sviečky ( tie airwick , yenkee a pod ) . Tie zapaľujem v kancelárii , naozaj to veľmi rýchlo prevonia. Tam to naozaj nevonia , tá sviečka je moja jediná zbraň 😂
Doma používam esenciálne oleje do difúzera ( efekt lepší ako klasická aromalampa) - keďže som aromaterapeutka a venujem sa tomu, tak si miešam podľa potreby
Na wc, ktoré je pri vstupných dverách máme automaticky osviežovač a vždy keď prídem dnu tak cítim vôňu, v kúpeľni máme taký ten na stlačenie a podľa potreby ho použijeme. Ale najlepšie sú asi oleje na pranie z vonavydomov.eu, používam ich asi pol roka a už mám všetko vypraté v nich a pomaly každá návšteva mi vraví akú tu máme peknú vôňu. Sú v tom opraté aj záclony, deky na gauči, no všetko. My keď sme tu denne tak to už nevnímame, ale návšteva si to všimne a vždy to poteší 🙂
Difuzer a doterra oleje
Aromalampy . Vonné oleje citrón, lemongrass, mäta. Značka bewit, manufaktura...