Eliminuje čistička vzduchu prach?

ku_uk
27. feb 2023

Ahojte. Máte reálne skúsenosti a Eliminuje čistička prach? Nemyslím tým, že už nikdy nebudem musieť doma umývať prach z poličiek, ale tak celkovo kvôli podlahovemu kureniu mame dosť prachu všade a premýšľam, ako by moja cistotna duša nebola vždy z toľkého prachu zufala. Ďakujem 😁

kristie571
27. feb 2023

@ku_uk máme v práci a ano, eliminuje 🙂

koniarova
27. feb 2023

Ja zmenu nevidím. Podľa mňa nie.

roja01
27. feb 2023

Asi zavisi od kvality cisticky. Viem, ze parametre zachytenia miklrociastic su rozne.

katkasav
27. feb 2023

závisí od typu, resp. od filtrov

basszabik
27. feb 2023

@ku_uk áno eliminuje a čistí aj vzduch najlepšie sú podľa mna winix

ema22270
27. feb 2023

Mame, cisticku cistime kazdy tyzden, je tam kopec prachu, ale aj v byte je kopec prachu, takze neviem povedat, ci to az tak pomoze. Niekedy som z toho prachu uz zufala😆

lyci
27. feb 2023

@ku_uk prach vnutri najviditelnejsie znizuje susicka pradla. filtre v cisticke zachytavaju prach, ale neviem ako vellmi je viditelny rozdiel. ja som si kupila cisticku do spalne, lebo ja jedina tam furt citim plesen a za mna super, ale mam ju len 2 tyzdne

anitta98
28. feb 2023

dozaista to má vplyv aj na prach, ale teda hlavne je to o čistení vzduchu, tiež dlhšie som rozmýšľala, či kúpiť, ale keďže Kika máva problémy, prach jej vadí a kadečo, tak sme sa rozhodli, že kúpime a neľutujem, túto má v izbe 🙂