Elektrický sušiak na prádlo

15. sep 2024

Ahojte máte niekto skúsenosť s elektrickým sušiakom na oblečenie? Sušičku nechcem a v zime keď prádlo nemôžem sušiť na slniečku rada by som urýchlila tento proces

moonlight1210
16. sep 2024

Mam od xiaomi, funguje fajn, ale je maly. Mam ho len ako pomocny na chate na mokre rukavice a ciapky a par kusov oblecenia v zime. Funguje ale dobre a susenie urychli.

Teraz som zahliadla jeden v lidli, vacsi, rozkladaci s ventilatormi odspodu, ale ma referencie tak pol na pol dobre a zle. Tak sa obavam, ze by to bolo hop alebo trop. Nechcem riesit, ze po piatom pouziti ventilatory zhoria a musim to reklamovat, balit, posielat naspat, …

jumama
16. sep 2024

My mame odvlhcovac - videla som to na dovolenke, kde bol starsi zrekonstrovany dom a vlhol im, musel byt stale pusteny takyto odvlhcovac. Za den aj dva litre vody sa v nadobke nazbierali. Tak som si povedala, ze by to aj na pradlo v zime mohlo byt dobre. Na susiaku pradlo schne bez toho tak dva dni, s tym jeden den. Nemam ten susiak pri radiatore, nemam na to miesto. Kedysi som davala pri radiator a schlo rychlejsie, ale teraz mam inak byt usporiadany a tak to riesim takto...

maris5
16. sep 2024

mam odvlhcovac. Vecer povesiam a rano zbieram suche

julietta112561
16. sep 2024

@maris5 Prosím vás hodíte sem foto ako to vyzerá? Ďakujem

drasla
16. sep 2024

@julietta112561 aj my to riesime odvlcovacom vyzera to ako mala skrinka na kolieskach, ma to vyberatelnu nadobku odkial vylievame vodu. Fuka to vzduch ako fen...

maris5
17. sep 2024

@julietta112561 nabobka, aby mala tak 1,5 - 2 L

julietta112561
17. sep 2024

@maris5 ďakujem 😊