Ahojte máte niekto skúsenosť s elektrickým sušiakom na oblečenie? Sušičku nechcem a v zime keď prádlo nemôžem sušiť na slniečku rada by som urýchlila tento proces
My mame odvlhcovac - videla som to na dovolenke, kde bol starsi zrekonstrovany dom a vlhol im, musel byt stale pusteny takyto odvlhcovac. Za den aj dva litre vody sa v nadobke nazbierali. Tak som si povedala, ze by to aj na pradlo v zime mohlo byt dobre. Na susiaku pradlo schne bez toho tak dva dni, s tym jeden den. Nemam ten susiak pri radiatore, nemam na to miesto. Kedysi som davala pri radiator a schlo rychlejsie, ale teraz mam inak byt usporiadany a tak to riesim takto...
mam odvlhcovac. Vecer povesiam a rano zbieram suche
@maris5 Prosím vás hodíte sem foto ako to vyzerá? Ďakujem
@julietta112561 aj my to riesime odvlcovacom vyzera to ako mala skrinka na kolieskach, ma to vyberatelnu nadobku odkial vylievame vodu. Fuka to vzduch ako fen...
@julietta112561 nabobka, aby mala tak 1,5 - 2 L
@maris5 ďakujem 😊
Mam od xiaomi, funguje fajn, ale je maly. Mam ho len ako pomocny na chate na mokre rukavice a ciapky a par kusov oblecenia v zime. Funguje ale dobre a susenie urychli.
Teraz som zahliadla jeden v lidli, vacsi, rozkladaci s ventilatormi odspodu, ale ma referencie tak pol na pol dobre a zle. Tak sa obavam, ze by to bolo hop alebo trop. Nechcem riesit, ze po piatom pouziti ventilatory zhoria a musim to reklamovat, balit, posielat naspat, …