Elektrický krb

veronika2316
6. sep 2024

Ahojte prosím poraďte mi voľne stojaci elektrický krb najlepšie moderný a asi biely prípadne šedý. Ak máte nejaké skúsenosti hlavne aby bol s tichým chodom nevyzeral gýčovo a cena tak do 300. 🙈 Pozerám stále jeden som aj našla len sa bojím že bude moc hlučný ak s ním máte niekto skúsenosť. Je to nejaký Uniprodo

veronika2316
autor
6. sep 2024

Alebo toto máte skúsenosť čo myslíte? Príde mi reálnejší má na výšku až 99 ale na šírku až 112. Nechcem aby to vyzeralo ako gýč

martinmmartin
6. sep 2024

Elektricky krb je vzdy Gyc

veronika2316
autor
6. sep 2024

@martinmmartin prečo myslíš

martinmmartin
6. sep 2024

@veronika2316 lebo ti to da okamzite nalepku na celo ze mas rada gyc. Kazda jedna navsteva sa bude tvrit akoze nic a potom ti to riadne ohovoria. Bud krb mam alebo nemam a ked nemam tak sa nehram ze mam lebo budem vyzerat jak blbecek. Mozes si vedla neho zavesit rovno aj repliku mony lisy.

3petka
6. sep 2024

@veronika2316
@martinmmartin má pravdu, je to gýč. A totálna sprostosť.

veronika2316
autor
6. sep 2024

@martinmmartin haha akoze ja nechápem veď podľa mňa je to lepšie a čistejšie a že buď krb mám alebo nemám je kravina veď existujú elektrické krby a keď človek nemá možnost je to podľa mňa fajn aj na odkúpenie aj na atmosferu

veronika2316
autor
6. sep 2024

@martinmmartin akože áno sú podľa mňa aj gyce ale sú aj rôzne moderné a podľa mňa to vyzerá fajn

martinmmartin
6. sep 2024

@veronika2316 To je ta krasa ludskej psychyky. Gyc je slovo ktoremu tak nejak vsetci rozumieme ale poriadne ho definovat nevie nikto. A uplne malebne je ze vacsina ludi gyc rozozna uplne v prvej milisekunde a zbytok nikdy v zivote. A vsetci sa budeme tvarit ze sa nic nedeje ale bariera od toho momentu medzi dvoma ludmi stoji do konca zivota neochvejne.... . A nic sa s tym neda robit- niekto sa tym gycom uplne instinktivne cely priamo oblozi a do smrti ani nebude tusit ze si z neho jeho okolie robi prdel

veronika2316
autor
6. sep 2024

@martinmmartin ak nemás viac čo povedať k mojej otázke tak ďakujem za názor ale viac nekomentuj 🙂 ja gýč nemám rada ale teda osobne si myslím niečo iné ako ty

martinmmartin
6. sep 2024

kup si teda ten ktory sa ti paci najviac, mas to za jedno. Presne ako hovorim- urcity typ cloveka k tomu gycu bude pritahovany ako mura k ziarovke a cely zivot o tom ani nema sancu tusit - jeho okoliu to bude ale jasne. Mas jednu sancu si tu haraburdu nekupit vobec - vyuzi ju.

veronika2316
autor
7. sep 2024

@martinmmartin ok vďaka 🤣