Ahojte prosím poraďte mi voľne stojaci elektrický krb najlepšie moderný a asi biely prípadne šedý. Ak máte nejaké skúsenosti hlavne aby bol s tichým chodom nevyzeral gýčovo a cena tak do 300. 🙈 Pozerám stále jeden som aj našla len sa bojím že bude moc hlučný ak s ním máte niekto skúsenosť. Je to nejaký Uniprodo
Elektricky krb je vzdy Gyc
@martinmmartin prečo myslíš
@veronika2316 lebo ti to da okamzite nalepku na celo ze mas rada gyc. Kazda jedna navsteva sa bude tvrit akoze nic a potom ti to riadne ohovoria. Bud krb mam alebo nemam a ked nemam tak sa nehram ze mam lebo budem vyzerat jak blbecek. Mozes si vedla neho zavesit rovno aj repliku mony lisy.
@veronika2316
@martinmmartin má pravdu, je to gýč. A totálna sprostosť.
@martinmmartin haha akoze ja nechápem veď podľa mňa je to lepšie a čistejšie a že buď krb mám alebo nemám je kravina veď existujú elektrické krby a keď človek nemá možnost je to podľa mňa fajn aj na odkúpenie aj na atmosferu
@martinmmartin akože áno sú podľa mňa aj gyce ale sú aj rôzne moderné a podľa mňa to vyzerá fajn
@veronika2316 To je ta krasa ludskej psychyky. Gyc je slovo ktoremu tak nejak vsetci rozumieme ale poriadne ho definovat nevie nikto. A uplne malebne je ze vacsina ludi gyc rozozna uplne v prvej milisekunde a zbytok nikdy v zivote. A vsetci sa budeme tvarit ze sa nic nedeje ale bariera od toho momentu medzi dvoma ludmi stoji do konca zivota neochvejne.... . A nic sa s tym neda robit- niekto sa tym gycom uplne instinktivne cely priamo oblozi a do smrti ani nebude tusit ze si z neho jeho okolie robi prdel
@martinmmartin ak nemás viac čo povedať k mojej otázke tak ďakujem za názor ale viac nekomentuj 🙂 ja gýč nemám rada ale teda osobne si myslím niečo iné ako ty
kup si teda ten ktory sa ti paci najviac, mas to za jedno. Presne ako hovorim- urcity typ cloveka k tomu gycu bude pritahovany ako mura k ziarovke a cely zivot o tom ani nema sancu tusit - jeho okoliu to bude ale jasne. Mas jednu sancu si tu haraburdu nekupit vobec - vyuzi ju.
@martinmmartin ok vďaka 🤣
Alebo toto máte skúsenosť čo myslíte? Príde mi reálnejší má na výšku až 99 ale na šírku až 112. Nechcem aby to vyzeralo ako gýč