Eko pracie prášky

suzy2508
7. jan 2023

Ahojte, poprosím tipy na ekologické pracie prášky, ktoré ozaj vyperú a máte s nimi super skúsenosť (nechcem pracie gély). Skúsila som prací prášok značky Jelen - otras, z prádla vysypávam po vypratí malé kúsky kamienkov či čoho, no viac ho nekúpim. Predtým som mala prací prášok Lanza, s tým som strašne spokojná, ale tak chcela som nejakú ekologickú variantu. Prosím nie mydlový sliz, na to nervy nemám ho vyrábať a čítala som, že biela po ňom strašne zašedne. Na prášky Tierra Verde som tiež nečítala bohvie aké dobré recenzie. Ďakujem pekne, podeľte sa, prosím, ak máte nejaké eso v rukáve 😊

mamamasama
7. jan 2023

A pracie orechy si neskúšala? Veľké škvrny s nimi nevyperieš, ale to ja najprv stále v rukách a až potom hádžem do práčky. Prádlo je po nich jemné a má takú príjemnú vôňu. Sú vhodné pre deti a citlivú pokožku.

bluemoon24
7. jan 2023

@suzy2508 tierra verde nejsou spatne, ale! musis k nim pouzivat plakadlo, jinak se uplne nerozpusti a na tmavem obleceni zustavaji skvrny.

mapypotkancek
7. jan 2023

@suzy2508 ahoj, nie je to úplne čisto eko výrobok, ale mne vyhovuje, je z DM

romikk22
7. jan 2023

Objednávam si pracie prachy z dedry

cimage
7. jan 2023

Musis sa zmierit s tym, ze s eko praskom neoperies ako s arielom, persilom, lebo neobsahuju rozjasnovace a ine chemicke vylepsenia. Skus pozriet ecover, ja mam sice tekuty, ale som spokojna, ale vacsinou pouzivam sliz.

yvett78
3. feb 2023

@suzy2508 ahoj, ja za seba mozem doporucit pracie platky 100% prirodne, ziadna chemia.Odkedy v nich periem, tam pradlo je makke, aj uteraky nemam tvrde.Mozem len doporucit.

cajomila
4. feb 2023

Ja mam momentalne Jelen a perie v pohode (ziadne zvysky na pradle som si nevsimla...ale davam ho rovno na pradlo).
Este mam bohatu skusenost s pracim gelom Frosch...ale na Sk je drahy a podla mna perie ako ostatne eco gely (jednoducjo eco nikdy nebude mat taky praci vykon ako chemicky prostriedok). Pripadne mozes skusit pridavat do pracia krystalicku sodu...odstranuje skvrny a zmakcuje pradlo+odstranuje vodny kamen.