Dvojposchodová posteľ a malé deti v dome

17. sep 2020

Ahojte, muz chce do bytu 2poschodovu postel, pod tym mat pracovny stol a neskor mozno pre syna ako postel, co by bolo ok, aj ked teda radsej by som bola, keby mal normalnu v buducnosti.
Deti maju 2 a 4 radi sa jasia a ja nechcem, aby sa stal daky uraz, viem ake vedia byt besne. Ja v byte dvojposchodovu postel nechcem. Isli by ste do toho pri tak malych detoch ?

sono2
17. sep 2020

Máme tiež ale normálne posch.dole širšie lôžko hore normálne.
Mladšia 16 mesačná dosť na ňu aktívne lozí. Treba dávať pozor. Ináč praktické. Dvojročné už je veľké. V podstate sme ju nechali robiť keď mala 2,5 roka. Nebol nikdy problém

ckatka
17. sep 2020

Daj hore na bočnice takú tu ochrannú sieť. A máš vybavené. Decka sa zahrajú a ty budeš mať pokoj. A schodíky (so suflikmi) miesto rebríka.
Poschodová posteľ je super vec

sono2
17. sep 2020

@ckatka aká sieť?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ckatka
17. sep 2020

@sono2 takéto niečo. Môže to byť akékoľvek co sa vám hodí do interiéru. Niekto si to robí ako rybársku a povesia tam hračky a dekorácie...niekto to ma biele niekto farebné...niekto prírodné akoby lanové...
Uoevni sa to o bočnice postele a strop/stenu. Nehrozí aby to dieťa vytrhlo

dzina007
17. sep 2020

nooo hlave stol pod poschodouvou postelou nieje dobry napad. tam nieje moc svetla.

baboobchod
17. sep 2020

@dzina007 presne tak, na stole je uplná tma. Syn má taku postel so stolom už by som to riešila inak. Je tam ako v pivnici, okrem toho si búchaš hlavu pri vstavani zo stoličky 🤣

etnatn
17. sep 2020

To uz nie su tak male deti..my poschodovu mame a nikdy nebol ziaden problem, dcerka ma 3 roky, vie, ze hore moze len pod dozorom a dpavat tam bude ked k nej do izby supneme mladsiu.

20erika07
17. sep 2020

Mali sme poschodovu ale po case hore spať nikto nechcel 😁 takze sme mali poschodovu len na okrasu kym nemali osobitne postele

sono2
17. sep 2020

@ckatka aha. To prvýkrát vidím. Super