Ahojte, muz chce do bytu 2poschodovu postel, pod tym mat pracovny stol a neskor mozno pre syna ako postel, co by bolo ok, aj ked teda radsej by som bola, keby mal normalnu v buducnosti.
Deti maju 2 a 4 radi sa jasia a ja nechcem, aby sa stal daky uraz, viem ake vedia byt besne. Ja v byte dvojposchodovu postel nechcem. Isli by ste do toho pri tak malych detoch ?
Daj hore na bočnice takú tu ochrannú sieť. A máš vybavené. Decka sa zahrajú a ty budeš mať pokoj. A schodíky (so suflikmi) miesto rebríka.
Poschodová posteľ je super vec
nooo hlave stol pod poschodouvou postelou nieje dobry napad. tam nieje moc svetla.
@dzina007 presne tak, na stole je uplná tma. Syn má taku postel so stolom už by som to riešila inak. Je tam ako v pivnici, okrem toho si búchaš hlavu pri vstavani zo stoličky 🤣
To uz nie su tak male deti..my poschodovu mame a nikdy nebol ziaden problem, dcerka ma 3 roky, vie, ze hore moze len pod dozorom a dpavat tam bude ked k nej do izby supneme mladsiu.
Mali sme poschodovu ale po case hore spať nikto nechcel 😁 takze sme mali poschodovu len na okrasu kym nemali osobitne postele
Máme tiež ale normálne posch.dole širšie lôžko hore normálne.
Mladšia 16 mesačná dosť na ňu aktívne lozí. Treba dávať pozor. Ináč praktické. Dvojročné už je veľké. V podstate sme ju nechali robiť keď mala 2,5 roka. Nebol nikdy problém