Ahojte,
chcem sa opýtať, s ktorým internetom + TV ste spokojné.
Náš prípad je takýto:
Bývame v rodinnom dome. (na prvom poschodí bývam ja s priateľom a na druhom bývajú moji rodičia) Často sa stáva, že mama pozerá niečo iné ako otec, a my u nás takisto. Kým sme mali O2 TV s internetom všetci, bol problém - nešiel plynule obraz... a o internete ani nehovorím. Teraz, keď máme my zvlášť Antik, je to super! Všetko fičí ako má!
Ale akosi sa mi nechce veriť, že v každom rodinnom dome majú ľudia viac takýchto služieb naraz 😀
Ďakujem za každú odpoveď
@barbara9456 Ja som spokojný s optickým internetom a TV od Telekomu.
Ale otázka by mala byť položená najskôr inak : Aký internet máte dostupný v tvojej lokalite? Máš optiku? Máš aspoň káblový internet? Alebo máš aspoň internet vzduchom? Ak nie, prichádza posledná možnosť - mobilný internet.
@barbara9456 optický internet ti utiahne celý dom aj ostane rezerva, ten je kvalitnejší ako internet vzduchom, takže aj rodičia sa môžu napojiť na váš Antik
Aj my sme tak ako vy a mame zvlast vsetko aj tv aj internet
Ďakujem pekne za odpovede 🙂
mame optiku... predtym sme mali o2 a este dokonca cez wifi a vonkajsiu antenu riadnu, lebo je tu signal kadejaky a fungovalo vsetko.
@barbara9456 Vsetko zalezi od poskytovanej rychlosti pripojenia a datovej narocnosti poctu streamov.Keby ste mali satelitnu TV,tak internet nebude tak zatazeny.
@barbara9456 my mame o2 a bez problémov