Dvojgeneračný dom - internet + TV

barbara9456
5. okt 2024

Ahojte,
chcem sa opýtať, s ktorým internetom + TV ste spokojné.
Náš prípad je takýto:
Bývame v rodinnom dome. (na prvom poschodí bývam ja s priateľom a na druhom bývajú moji rodičia) Často sa stáva, že mama pozerá niečo iné ako otec, a my u nás takisto. Kým sme mali O2 TV s internetom všetci, bol problém - nešiel plynule obraz... a o internete ani nehovorím. Teraz, keď máme my zvlášť Antik, je to super! Všetko fičí ako má!
Ale akosi sa mi nechce veriť, že v každom rodinnom dome majú ľudia viac takýchto služieb naraz 😀

Ďakujem za každú odpoveď

andrejka1974
5. okt 2024

@barbara9456 my mame o2 a bez problémov

chrobak7
5. okt 2024

@barbara9456 Ja som spokojný s optickým internetom a TV od Telekomu.

Ale otázka by mala byť položená najskôr inak : Aký internet máte dostupný v tvojej lokalite? Máš optiku? Máš aspoň káblový internet? Alebo máš aspoň internet vzduchom? Ak nie, prichádza posledná možnosť - mobilný internet.

maranco
5. okt 2024

@barbara9456 optický internet ti utiahne celý dom aj ostane rezerva, ten je kvalitnejší ako internet vzduchom, takže aj rodičia sa môžu napojiť na váš Antik

andrea_82
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
momusik
5. okt 2024

Aj my sme tak ako vy a mame zvlast vsetko aj tv aj internet

barbara9456
autor
5. okt 2024

Ďakujem pekne za odpovede 🙂

simca06022011
5. okt 2024

mame optiku... predtym sme mali o2 a este dokonca cez wifi a vonkajsiu antenu riadnu, lebo je tu signal kadejaky a fungovalo vsetko.

niekto2hy
5. okt 2024

@barbara9456 Vsetko zalezi od poskytovanej rychlosti pripojenia a datovej narocnosti poctu streamov.Keby ste mali satelitnu TV,tak internet nebude tak zatazeny.