Dve práčky na sebe

nikka055
18. apr 2023

Ahojte, mate niekto 2pracky na sebe, myslim to tak ako pracka,susicka plus medzikus ...je to vobec mozne? Udrzi ten medzikus aj pracku ,kedze pracka predsa viac "zmyka " ako susicka?

guudy
18. apr 2023

Nemyslim si. Uz len kvoli vahe pracky. Je vyrazne tazsia (ma zavazie kvoli odstredovaniu) ako susicka.
Spytaj sa v elektro predajni.

aalt
18. apr 2023

@nikka055 no co som videl tie medzikusy, tak vsetky boli urcene iba na susicku. Viem si to predstavit postavit na nejaky "murik" (niekde som to aj videl, ze bola pracka vyvysena na takej plosinke). Pracka pri zmykani moze "pobehovat", takze bez zaistenia to asi ani nebude bezpecne.

nikka055
autor
18. apr 2023

@guudy co som nasla medzikus tak ma nosnost 250kg

nikka055
autor
18. apr 2023

@aalt k tomu medzikusu je aj gurtňa aby sa pracka a susicka "zviazali" ...ale zas sa bojim ze sa mi vyvratia obe pracky spolu 😃

saxana000
18. apr 2023

Toto si neviem predstavit ak periem nieco samostatne s malou vahou pracka sa mi rozbehne pri zmychani aj na 30 cm od povodneho miesta..nejde o vahu samotnu ale o ten priestor ktory potrebuje mat pre takyto pripad...ak mas ozaj vela pradla skus pozriet pracku s vacsim bubnom alebo tej druhej najst ine miesto.

luxus10
18. apr 2023

@nikka055 ale zamysli sa aj nad stabilitou, pracka vazi od 80 kg viac plus pradlo plus voda...no, ja by som to neriskovala, vo zvislom smere to mozno podrzi, ale vibracie s hmotnostou su svina...a ci to udrzi aj ram tej spodnej pracky, nielen medzikus...

januska12323
18. apr 2023

A potrebuješ dve naraz? Aj tak budeš prať len v jednej v jeden čas. Keď máš veľa prádla radšej kúp jednu veľkú práčku.

luxus10
18. apr 2023

@nikka055 a preco potrebujes 2 pracky? a kolko mas miesta na sirku?

simca06022011
18. apr 2023

opytaj sa priamo servisaka konkretnych znaciek a budes vediet. Ja mam velku pracku, a ani sa nepohne ked zmyka, viem si predstavit ze by boli dve na sebe, neviem ako by to ale vydrzali, cize by som sa na to pytala odbornikov :DD ale podla mna vedla seba a na to pracovnu dosku je praktickejsie, ak je miesto 🙂) tak idem aj ja prerabat teraz susicku..

nikka055
autor
18. apr 2023

@luxus10 jednu normalne na pranie a tu staru co mame teraz na muzove monterky 😄 akoze keby bolo na mne tak nechcem 2 pracky ale muz vymysla ze tu novu pokazime hned s jeho pracovnym oblečením

syslik81
18. apr 2023

jedine si dat vyrobit pevny medzikus z nozickami zozeleza.. cize by si ju nepolozila priamo pracku na praku .. alebo ak mate rodinny dom tak staru zapojit do shopy ci von pod striesku ak je oznost pripojky vody ..

hiro
18. apr 2023

Ja som ziadny medizkus nedaval. Na co to je? Iba som vymontoval nozicky zo susicky, ta si pekne sadla na pracku a je.
Inak nam pracka stoji ako prikovana - tie LG direct drive motor su uzasne, nielen ze to nebeha ale je aj ticha.

syslik81
18. apr 2023

@hiro lenze na to sa nepyta.. susicka je o dost ine ako pracka ;)

nikka055
autor
18. apr 2023

@syslik81 mame byt s mini kupelnou

hiro
18. apr 2023

Ano je tazsia ale moze vyskusat - bez noziciek nech jej tam nimi nespravi dieru do spodnej - takze si sadne pekne konstrukciou na tu spodnu. Keby chcela zoskocit tak moze vypnut 🙂

aalt
18. apr 2023

@nikka055 ja medzikus mam, je na nom susicka. Uz si to presne nepamatam, nemame gurtnu, ale medzikus je k pracke pripevneny sroubami a susicka je zase nejak uchytena o ten medzikus, tusim tymi nozickami na skrutkach. Je to proste vsetko jeden "soliter". Ale aj tak si neviem predstavit na to polozit pracku ... spravte tam nejaku policu z masivu, alebo zeleznu a dajte tu lahsiu pracku na nu. Ale aj tak ju nejak zaistit o stenu, alebo aspon na tej polici nejake mantinely. Ja by som sa na to vykaslal a pral v novej, o par mesiacov bude aj tak uz stara 😉

nikka055
autor
18. apr 2023

@aalt moj nazor ie rovnaky ja by som terajsiu dala prec uplne ale muz ma svoj nazor 🙈 preto sa aj pytam tu aby uznal ze mam pravdu a je to blbost

simca06022011
18. apr 2023

ak mate mini kupelnu vobec by som to neriesila... v kuchyni nemate miesto?

syslik81
18. apr 2023

@nikka055 nevymyslala by som .. tie monterky zas tak zaehm nemozu byt .. xy ludia si perie monterky a pracka prezila . uz ked je aj tak mini kupelna .. len aby usetril par korun .. tam nech perie rucne a usetri este viac

aalt
18. apr 2023

@nikka055 nech skusi tu pracku dvihnut pocas zmykania aby citil aka to je hmotnost a energia a ci to naozaj s kludnym svedomim chce polozit na druhu pracku ... ako da sa spravit cokolvek, su aj tlmiace podlozky ale aby to nebolo drahsie ako ta pracka.
Ako nove pracky uz vacsinou maju aj inteligentne vyvazovanie pred zmykanim a takmer nevibruju. Radsej nevyzmykaju ako by mali zmykat nevyvazene. Aspon nasa uz tak funguje. Stara este dala iba par pokusov (tusim 3) na vyvazenie a ked sa nezadarilo, tak zmykala aj tak. Potom behala po kupelni 😀 Nova to uz nespravi.
Staru pracku predat, za usetrene peniazky radsej hore kupit susicku. Ta sa zide viac ako dve pracky.

nikka055
autor
18. apr 2023

@aalt nasa ma 14rokov perie ok nikdy sa pri zmykani neposunula jedine minus ze je ze uz je taka usadena ze to nejde vycistit tu nikto nekupi preto ju chce vlastne na tie monterky 😄 ale myslim ze uz mam dost argumentov aby som ho presvedcila ze si ju nenechame

guudy
18. apr 2023

@nikka055 mat dve pracky by davalo zmysel, keby ste byvali v dome a niekde v pivnici ste mali druhu pracku na monterky. Ale v byte s malou kupelnou to proste zmysel nedava. A ak uz vobec uvazovat o 2 spotrebicoch, tak pracku so susickou 🙂

joesvk
18. apr 2023

Videla som u kamošky, že to tak majú,takže možné to je

babulkomale
19. apr 2023

@hiro lenze ona chce davat dve pracky na seba.
Inak suhlasim, mame to vyriesene rovnako so susickou a aj rovnaka znacka. Ani ju nehne.
Tancujuce pracky som myslela ze zostali v minulosti.

laurita285
19. apr 2023

práčke je to srdečne jedno či sa tam hompáľajú ponožky, topánky či monterky. Stačí vám jedna.

erickatt
19. apr 2023

@nikka055 neblazni, mas mini kupelku. Radsej znicte staru a novu dajte predlzenu zaruku. Strasne ti to zaprace miesto.
Co muž take robi ked ma hnusne monterky? Bo aj moj je monterkovy a v pohode

katuskamala1
19. apr 2023

Skor by som monterky dopredu namacala vo vani ci vedre nez by som mala 2 pracky.

cacianka
19. apr 2023

Po oprati monterok a iného prádla s enormným uspinenim ju predsa môžeš vyčistit , čo by ani nebolo treba, veď sa dajú oprať s predpierkou, aj 2x plachanie a to aj jediné klasické plachanie vyčistí práčku. Odsledovala si že po oprati monterok vypúšťa posledné plachanie čistú vodu ?

katuskamala1
19. apr 2023

@cacianka a to je krasna ukazka to kto cita navod a kto nie (ja nieee) 🤣

nikasmile
19. apr 2023

Povedz manželovi že sa to nedá a nech si inak poradí😃

rembura
19. apr 2023

Myslim, ze nie a nejde ani o ten medzikus ale o pracku. Manzel vravi, ze sa nesmie tak zatazit. Susicka je omnoho lahsia ako pracka. Bude to musiet nejak inak vymysliet