Drevená posteľ

laurar1
24. okt 2022

Ahojte
Mozno mi niektora z Vas bude vediet poradit, napriklad @viestta, ty vies vsetko.
Chcem si kupit masivnu postel. Ratala som s cenou nad 500 eur. Ale nieledy mi vyskakuju postele, vraj z masivu, za smiesne ceny, okolo 200 eur? Co su to za postele? Je to skutocne masiv?
A viete mi odporucit aj nejaky eshop, kde maju kvalitne postele?
Dakujem

viestta
24. okt 2022

@laurar1 môže to byť masív, ale asi nebude z bukového alebo iného tvrdého dreva ale z niečoho mäkšieho a lacnejšieho, napríklad borovoca. A zrejme aj kvalita spojov bude iná. Lebo je rozdiel ak je posteľ spájaná na čapy alebo je len zoskrutkovana.

slavomira236
24. okt 2022

@laurar1 myslím že tieto budú ok hlavne aby mala ak kvalitný drevený rošt ja som chcela odtiaľ synovi nakoniec som brala u nás v meste u sukrnika jednolozko stalo 270 plus rošt ešte k tomu ten stál asi 70 eura

slavomira236
24. okt 2022

@laurar1 tieto vyzerajú fajn..

slavomira236
24. okt 2022

@viestta presne ja čo som pozerala synovi tie lacnejšie boli borovicove

majlo1234
24. okt 2022

@laurar1 my mame na chate tusim presne tu z obrazku prvu. Je masivna, pevna, akurat ale vyzera na mna az prilis rustikalne, su na nej obrovske praskliny a ram je masivny.

svetlonos
24. okt 2022

@laurar1
ahoj, mali sme krasnu masivnu za 250€ pred rokmi. Za chvilu to vrzgalo a dolamal sa rost. Do casu sme tam hidili nafukovaciu postel ako vypln. Masiv je drahy ak to ma nieco vydrzat.

laurar1
autor
24. okt 2022

@viestta Dakujem. Ale aj na borovicovu manzelsku sa mi zda 120 malo. Ved to nejaka z laminatu stoji viac. Ale aj tak som chcela dubovu.

mandzula
24. okt 2022

@laurar1 mala som lacnu masivnu borovicovu - extra rychlo zacala vrzgat. Teraz mame Dormeo z tazkeho dreva - je paradna.