Dobrý deň, ma niekto matrac od tejto značky, ideálne viac ako 5-10 rokov? Zaujima ma, či sa oplatia tie nekresťanské peniaze alebo je to rovnaký matrac ako ostatne a po par rokoch sa vylezi? Falošné marketingové profily s klamlivými recenziami poprosim nekomentovat, len reálne skusenosti. Dakujem
Kúp si radšej originál ortopedický matrac. Vieš, že si zaplatíš ale máš kvalitu. Ja by som do dormeo matraca neinvestovala peniaze 🙂 a ďalšia vec, matrac keď kupuješ mala by si skúšať, pretože kupuješ niečo na roky a spánok je mega dôležitý. 👍🙂
Muž mal Dormeo 3-4 r a podľa mňa nič extra, mal problémy s krízami i krčnou chrbticou. Matrac sa po 4 r zlezal ( ale manžel má 2 metre a okolo 120 kg, takže ho aj patrične zaťažil).
Teraz máme kvalitné matrace zo spánkového štúdia a zatiaľ veľká spokojnosť ( ale to sú matrace čo stoja nekresťanské peniaze krát 2), bolesti chrbta mu zmizli.
Za mňa sa tie peniaze do drahých zo štúdia oplatilo investovať, v posteli strávime 1/3 dna. Navyše už len ten výber stojí za to oproti Dormeu, nám sa predavačka venovala 1,5 hodiny, skúsili sme veľa matracov, dostali odporučenie podľa váhy, zakrivenia chrbtice, podľa toho ako sa potíme... Jediná vec čo sme neodskusali bolo ako sa na nich sexuje 😃
My rozmýšľame nad tým air select (500€).... ale ak sa mi zlezi po 2r, infarkt ma chytí!!!!
@c_est_la_vie 😅
My máme matrace z Matterasso a sme spokojní, máme ich už dlhšie, zo 5 rokov určite.. Váha priemerná (naša)..
Mame dormeo 4,5 roka a super. Kus stal 250€ ale manzel má od narodenia obrovské problémy s chrbtom takze sme zainvestovali a sú super. Nie sú vyletane a to mame obaja cca 90kg
@strapatapupava to som nepochopila...
Ja som čítala aj recenzie že sa po 2 rokoch vylezali a ešte im ani neuznali reklamáciu, takze to je naozaj nepotesujuce... veľa ľudí tvrdí že dormeo je len predražené a kvalitou sú to podpriemerne matrace... a na druhej strane je tu veľa pozitívnych recenzii... mne ide najmä o to, aby som ho po 2-5 rokoch nemusela meniť keďže vysolim 1000€ za dva matrace
Tak za 1000-1200 eur si už vieš kúpiť kvalitné matrace z matracoveho štúdia, už tu jedna kocka spomínala matrasso, my máme z prespanok ( samozrejme ceny úmerne stúpajú podľa požiadaviek).
Určite ti tam predavačka lepšie poradí ako v Topshop predajni kde sa Dormeo predáva ( dosť závisí i od typu roštu....). Tiež sa prikláňam k názoru že Dormeo je predražené oproti kvalite, už len tým že si musia zarobiť na tie spoty v tv 😃.
My máme Dormeo doma tiež už niekoľko rokov a maxilána spokojnoť, akože je drahši než ostatné, ale tak zas na matraci nechcem ozaj šetriť .... aj čo som pozerala recenzie https://necenzurovane.sk/matrace/ tak tam boli dobré ohlasy :D lebo tiež chceme meniť a pozerali sme sa aj po iných, ale pôjdeme znovu do Dormeo pravdepodobne
matrac dormeo vyhráva v súťaži najhorší matrac na svete (a ešte aj prístup firmy dormeo). bola pandémia a mali sme naplánovanú novú posteľ, vyskúšať sa matrac ísť nedal. dormeo uvádzalo dobu vrátenia 60 dní ale matrac dostupný nemali. tak sme ho kúpili cez tpd... a to bola chyba. im sa vraj použitý matrac nedá. takže máme matrac za 600€ z ktorého nás každý deň viac a viac bolí chrbát s krk... 🤯
Ahojte. Máte niekto doplnkový matrac? Skúsenosti??
Moji rodiče mají dormeo už asi 5 roku.Muj otec má nadváhu,takže matrace mění často,ale tvrdí že dormeo vydrželo asi nejdil.Samozdřejmě že po těch letech už je to na matraci vidět kdo na ní spí 😀 ale naši jsou spokojeni a vdeční i za těch 5 let.