Ahojte žienky,
už som domácnosť zredukovala podľa knihy od japonky Márie Kondo. Takže oblečenie mám len to čo potrebujem a aj ostatné v domácnosti.
Len mi chýbajú tie boxy do skríň, alebo do kuchyne tak ako ona používala.
Alebo na Netflixe sú dve ženy, ktoré upratuju domy a tam maju vela takých boxov na uloženie vecí v skriniach, alebo aj jeden manželský pár..ona tiež ma krásne boxy do domácnosti
Potom aj vyzerájú veci dobre uložené.
Viete mi poradiť kde by som také boxy kupila? Co som videla v Pepcu a podobne obchody, tak maju na bokoch vždy nejaké výčnielky a tak nezapadnu hned vedla seba a sú medzery.
Ikea to isté..má len malé veci , ak su ..ale ja chcem aj väčšie boxy.
Viete mi poradiť kde by som ich kupila? Je dobré objednať z Ebay alebo Aliexpress - teda majú to tam?
Po prípade vedeli by ste mi aj link napísať sem?
Ďakujem pekne.
Martina
@simca06022011 aj ma napadlo dať obrázok a vygoogliť, len musím na to prísť ako to urobiť 🙂 dakujem..idem na to
@martinami274 ja mam na najvyssich policiach taketo. Prave som tam naukladala letne veci.
@martinami274 rozne velkosti, stohovatelne, daju sa dokupit veka
https://www.obi.sk/skladovanie-a-ulozne-systemy...
@rikarika dakujem, presne aj ja chcem takto do boxov..lebo ja ked si predstavim, že by som mala dávať do toho sačku čo vysavač vcucne vzduch..mam pcoit, že sa látka vlakna dolamu.
@viestta dakujem, idem sa pozrieť.
@martinami274 žiadne vlákna sa v tých vreciach nedolamu :D skladujem v tom veci roky, inak by som mala krabíc plnú povalu. Okrem toho do toho vreca sa nič nedostane. Vlhkosť, nejaký škodca atď. Periny a pod veci ank inak neodkladam. Oblečenie = je to strasne ťažké, ale napr super na zimné budmndy a také objemné veci. Inak mimosezonne mam tiež v krabici. Objednala som z lidla také väčšie a ešte z nejakého eshopu.
@martinami274 Ja som kúpila Europrepravky z Hornbachu. pekne do seba zapadajú, sú odolné a rovné. Jediná nevýhoda je možno to, že sú nepriehľadné. Ale riešim to nálepkou s názvom, čo je dnu.
@martinami274 ja inac pouzivam maximum recyklovanych krabic. Organizery v suflikoch su krabice od topanok, v skriniach aj kartonove krabice, je na nich napisane co v nich je, pod postelou veci vo vakuovych vreciach. Mam aj plastove boxy, to sa priznam, ale nie vela. Na potraviny tocim zavaracie pohare roznych velkosti, celkom dost ich mam od nutelly, Speci doz na potraviny ani vela nemam.
@simca06022011 som rada, že sa nalame🙂
@viestta aj ja mam krabice s topánok, len som to už chcela dať do krabíc takych pevnych poriadnych.
@martinami274 v suflikoch ako organizer krabice bohate postacia. Na spodne pradlo, ponozky su akurat.
@viestta mne vadí ten papier na krabici🙂 to je len mala uchylka moja🙂
@martinami274 Skus pozriet v jysku. Tam som pred rokmi kupovala rovne boxy,ktore sa pekne ukladali na seba. Alebo merkury market,obi a podobne hobby predajne
@marca12 dakujem , asi spravím výpravu bojovu na tieto obchody🙂
Inak dcéra zvykne tie krabice od topánok obalit do baliaceho papiera.. ;)
@simca06022011 aj to ma už napadlo, asi to tak urobím niektoré, ktoré mi sadnu do zásuviek 🙂
@rikarika ja mám tiež v boxoch na pôjde poukladané .a aby som nemusela stále prehrabávať, nedávno som podávala aj papieriky s veľkosťami a menami, ktoré je koho 😁
Daj si vygooglit,.boxov je všade milión. A podla mňa sú to haraburdy. Človek vytriedi a povyhadzuje pol domácnosti a potom si kupi boxy a priehradky a kraviny :D ešte aj do chladničky, každej police vsade :D
Dobre to môže vyzerať keď nemáš čo robiť ako to tam ukladať = zásadne krabicu alebo niečo používam iba na veci ktoré nedrží tvar = spodné prádlo, dcére croptopy, v kuchyni malé sáčky, pripadne rybacie konzervy lebo ich mam milión.
Ale k otázke =kúpiš hocikde hocičo. Rovno si screenshotni krabicu/drziak co sa ti páči na fotke a daj si vyhľadať. Ak chceš konkrétne.