Ahojte, už som zúfalá 😀 viete mi prosím niekto poradiť? Snažím sa pochopiť aj v knižke aj na nete ako to funguje, ale keď to skúšam tak to nejde. Ide o to, že nám zatepľovali činžiak. Menili aj telefóny ktoré by mali otvoriť dvoje dvere. Máme na čip aj prvé vchodové aj druhé vchodové 🤦🏼♀️ a znakom kľúčik sa otvoria iba prvé a druhé nič. Stlačam aj číslice a druhé sa neotvoria. To je blbosť aby stále chodili napr z 10 poschodia dole otvárať druhé dvere 🤷🏼♀️ ja som po operácii a neviem zísť dole po schodoch, aj keď sme na prvom, takže je to na nervy. Máte niekto s takýmto telefónom skúsenosti? Pridávam foto. Ďakujem
Vedľa mňa nikto nebýva, býva ale sú stále preč kvôli práci čo viem a priateľ chodí pozde domov, a ja momentálne neviem ísť o poschodie vyššie. Takže preto sa pýtam tu, ak náhodou
V niektorych bytových domoch to majú naozaj tak, že treba chodiť dole otvárať. Zisti, či to tak nemáte aj vy.
Máme tento istý, tiež nový.
Otvárame iba jedny dvere, ale napadlo mi, je to síce asi blbosť, ale či sa neotvoria dvere súčasne A kto ide dnu to musí stihnúť.
Alebo možno druhé dvere nie sú napojené.
alebo ten kto zvoní, nech si prvé dvere otvorí a zazvoní znova, potom sa možno budú dať otvoriť druhé.
Alebo možno podržať kľúčik dlhšie stlačený
@patka06 skúšala som držať dlhšie a veru nejde to, neviem v akej rýchlosti to skúšal tie druhe dvere, ale nefungovalo to, ale ďakujem. Skúsime to nejak poriešiť
Je to v nastaveniach, ale nie telefonu. My sme v jednom panelaku mali tak, ze sa otvarale obe dvere. A teraz veru musim chodit hore dole s kazdou navstevou.
Máme takýto telefón ale otvoriť sa dajú len jedny dvere. Druhé sú na kľúč. Tak vysvetli návšteve že musia obísť blok a prísť pred bránu, ktorú im vieš otvoriť. Ani by mi nenapadlo ísť dole keď ten dotyčný vie obísť blok. 😅
spytat sa susedov? nie nemam skusenost, ale najskor by som zaklopala okolo, ako im to funguje a ci vobec...