Domáca soľná jaskyňa

mirka731
27. nov 2022

Dobrý deň chcem sa opýtať na názor na domacu solnu jaskyňu... Máte ju niekto doma? Vraj je dobra pre alergikov astmatikov a pri zápaloch priedušiek atď... Chcela by som vedieť názor či spĺňa účel alebo zbytočne vyhodene peniaze ... Mám doma trojročného syna ktorý je astmatik a prieduškar a teraz na jeseň je to trápenie s kašľom a vraj toto pomáha. Ďakujem za odpovede

lubka261
27. nov 2022

ja som ju zvazovala prave kvoli castym chorobam zo skolky, no prislo mi to dost penazi a este aj hluk to robi, tak som sa rozhodla ze skusim vyrobit solnu misu, mam ju asi dva mesiace a okrem kiahni syn este chory nebol. doteraz to bolo tak, ze tyzden v skolke-dva tyzdne doma... zaroven sme kupili aj solnu lampu, aj elektricku aj na kahancek, to zapiname hned ako pride zo skolky. a klop klop zatial to funguje

misickaa4
6. feb 2023

@lubka261 ahoj, mozem sa spytat kde si davala vyrobit solnu misu?
Stale Vas choroby obchadzaju?
Dakujem

lubka261
8. feb 2023

@misickaa4 ahoj, no ako som pisala minule s kiahnami, tak odvtedy sa roztrhlo vrece s chorobami ☹ doktorka hovori ze kiahne velmi oslabili imunitu, no ale akoze ozaj odvtedy skoro furt doma ☹ ☹ som z toho na nervy ☹ moc som asi nepomohla ☹

lubka261
8. feb 2023

@misickaa4 misu som si vyrobila sama doma

misickaa4
8. feb 2023

@lubka261 ach, tak to ma mrzi. Kolko ma tvoje dietatko rokov? Aj davas nejake doplnky?
No ja som to videla na nete, tak asi je to jedno z kadial kupim...

lubka261
9. feb 2023

@misickaa4 syn ma 6rokov, davam vsetko mozne, vit c,d,imunoglukan, probiotika. inak ja som kupila len praidsku sol, a misu som si kupila v tescu za 1,50. vyslo to ovela lacnejsie.

lubka261
9. feb 2023

@misickaa4 toto je z praidskej soli

lubka261
9. feb 2023

@misickaa4 a tuto som urobila z himalajskej soli

misickaa4
9. feb 2023

@lubka261 tak to si ja netrufam 🙈

misickaa4
9. feb 2023

@lubka261 ja som teraz kupila produkty aj od andreja medveda..cisty nostek, m33..skus pozriet

lubka261
9. feb 2023

@misickaa4 je to uplne jednoduche, proste zoberies nejaku misu, na nete boli aj zavaraninove pohare, nasypes sol a zalejes vodou (odporucali taku mierne teplu). to je vsetko. za par dni zacne "vyliezat" von a tieto maju asi 4 mesiace 🙂 postupne treba prilievat vodu ked sa odpari

lubka261
9. feb 2023

@misickaa4 ked tak si pozri na youtube video navody, su tam rozne. zadas si solna misa a vyhodi ti vsetky mozne navody. tu himalajsku som robila podla tohto

https://www.youtube.com/watch?v=TJFJ9g_437c

... tu praidsku tak isto len bez mince 🙂

misickaa4
9. feb 2023

@lubka261 dakujem pekne