Uvazujem nad kupou. Poradite? Da sa v nej spravit aj kvaskovy chlieb? Dakujem
Chlieb z rury chuti lepsie. A to som zistila az ked sa mi pekaren pokazila. Radsej investuj do dobreho robota, ak nemas.
Absolútne ju netreba, mamina je založená v komore, pečiem kvaskovy a vystačím si s rúrou a robotom na miesenie. Dokonca keď pečiem bez rozkvasy, tak mi stačí miska a varecha, ani robot netreba.
Vsetko co sa pise vyssie,sedi.
Samozrrjme,vymiesit cesto v robote a upiect v rure,to je pravy chlieb.
Ak chces vsak setrit cas a pracu pekaten je vyborna volba.aj na kvaskovanie,a netreba ti ziaden zvlastny program na kvaskovnie!!
Naozaj mala som 50 eurovu lidlovi,a kym sa celkom nepokazila,piekla som hlavne v nej.
Ved cesto som nechala vymiesit,nechala som to tam kysnut ..
A ked bola plna pekaren,upiekla som.
Po hodine pecenia som piekla este hore nohami dalsiu pol hodku.
A chlieb bol dobry,lahko urobeny...a vzdy sa vydaril.
Treba dobru mierku a navod,ako na to.
Takze ja vrelo odporucam.
Je to jednoduchsie ,ako v rure.
Hlavne v lete v takychto horucavach bola top.
Lebo predsalen,nekuri to ako rura
Ked si na tom linku hodis do lupy moj nick,najdes vsetky moje chleby a aj presny navod a mierku/recept/,ako to v pekarni jednoducho upiect
Na kvaskovanie pekarnicku netreba. Kvaskovanie má svojho metodologiu, postup, lepšie je to robit bez pekarnicky. Pekarnicku skôr na bzl chlebik.
Za mna je pekarnicka zbytocnost-dostala som ju darom, parkrat som v nej skusala piect a v rure je vzdy chlieb nadychanejsi , aj korka lepsia ako z pekarnicky. Ak by som si ju mala kupit urcite nekupim-zbytocna investicia.
Mam, ale pouzivala som ju len na zamiesenie a vykysnutie cesta. Ked som v nej skusala chlieb upiect, bol nerovnomerne upeceny (kedze ono to pecie iba zo spodu). Kvaskovy program to ma, ale kvaskove si peciem separe klasicky v rure, ani neviem, ako ten program funguje, kedze vzdy nechavam cesto cez noc v chladnicke, aby mali kvasinky dost casu poradit si s lepkom a peciem az na druhy den.