Domáca pekáreň na chlieb

26. júl 2024

Uvazujem nad kupou. Poradite? Da sa v nej spravit aj kvaskovy chlieb? Dakujem

vikusjk
26. júl 2024

Mam, ale pouzivala som ju len na zamiesenie a vykysnutie cesta. Ked som v nej skusala chlieb upiect, bol nerovnomerne upeceny (kedze ono to pecie iba zo spodu). Kvaskovy program to ma, ale kvaskove si peciem separe klasicky v rure, ani neviem, ako ten program funguje, kedze vzdy nechavam cesto cez noc v chladnicke, aby mali kvasinky dost casu poradit si s lepkom a peciem az na druhy den.

engel76
26. júl 2024

Chlieb z rury chuti lepsie. A to som zistila az ked sa mi pekaren pokazila. Radsej investuj do dobreho robota, ak nemas.

michaela329
26. júl 2024

Absolútne ju netreba, mamina je založená v komore, pečiem kvaskovy a vystačím si s rúrou a robotom na miesenie. Dokonca keď pečiem bez rozkvasy, tak mi stačí miska a varecha, ani robot netreba.

osky
26. júl 2024

Vsetko co sa pise vyssie,sedi.
Samozrrjme,vymiesit cesto v robote a upiect v rure,to je pravy chlieb.
Ak chces vsak setrit cas a pracu pekaten je vyborna volba.aj na kvaskovanie,a netreba ti ziaden zvlastny program na kvaskovnie!!
Naozaj mala som 50 eurovu lidlovi,a kym sa celkom nepokazila,piekla som hlavne v nej.
Ved cesto som nechala vymiesit,nechala som to tam kysnut ..
A ked bola plna pekaren,upiekla som.
Po hodine pecenia som piekla este hore nohami dalsiu pol hodku.
A chlieb bol dobry,lahko urobeny...a vzdy sa vydaril.
Treba dobru mierku a navod,ako na to.
Takze ja vrelo odporucam.
Je to jednoduchsie ,ako v rure.
Hlavne v lete v takychto horucavach bola top.
Lebo predsalen,nekuri to ako rura

https://www.modrykonik.sk/group/2291/

osky
26. júl 2024

Ked si na tom linku hodis do lupy moj nick,najdes vsetky moje chleby a aj presny navod a mierku/recept/,ako to v pekarni jednoducho upiect

lukbe
26. júl 2024

Na kvaskovanie pekarnicku netreba. Kvaskovanie má svojho metodologiu, postup, lepšie je to robit bez pekarnicky. Pekarnicku skôr na bzl chlebik.

butterflyeffect
26. júl 2024

Za mna je pekarnicka zbytocnost-dostala som ju darom, parkrat som v nej skusala piect a v rure je vzdy chlieb nadychanejsi , aj korka lepsia ako z pekarnicky. Ak by som si ju mala kupit urcite nekupim-zbytocna investicia.