Dom na kľúč

moni3456
24. mar 2023

Ahojte, dávali ste si niekto postaviť dom na kľúč a od akej firmy? A ste spokojný?

lsimo
27. mar 2023

My sme si tak dávali postaviť montovaný drevodom, od Kontraktingu, neviem aký dom chcete, či murovaný, či drevodom, ale za nás s mužom to bolo dobré rozhodnutie ísť do takéhoto domu. Stavba trvala niekoľko mesiacov, neťahalo sa to roky, takže parádička.

river_song
27. mar 2023

My sme si dávali vlastný projekt postaviť firme na kluc, sme spokojní. Bez nervov, bez stresu zo zhanania dodavatelov na konkrétne roboty a materiál.. chodili sme si pozerať ako nam pekne dom rastie. Mali sme znameho co nam robil stavebný dozor, ci je vsetko tak ako má byť, v sulade a projektom (nevyznáme sa až tak s mužom do stavebníctva), ale mali sme šťastie na naozaj serioznu firmu, takze ozaj iba skontroloval a vsetko išlo relatívne hladko..

lsimo
27. mar 2023

@river_song presne. My sme takí boli tiež radi, že sme nemuseli dennodenne byť na stavbe a niečo riešiť, naháňať niekoho alebo čosi podobné. Nechceli sme aby stavba domu bola pre nás nejaká stresová záležitosť, veď to má byť radosť 🙂

river_song
27. mar 2023

@lsimo asi tak.. my sme si to zas nijako extra neuzivali, proste sme chceli bývať, a teda tá stavba bola nutná cesta k tomu. Človek si zaplatí o niečo viac ako ked si zháňa zvlášť majstrov, zvlášť zjednava ceny na betón, na krytinu, strecharov, omietkarov, rozvody atď.. ale zase ozaj sme nemuseli nic nejak extra riešiť..

lsimo
28. mar 2023

@river_song hej hej v tomto je rozdiel, ale teda som rada, že sme počas stavania domu neošediveli 😀