Dostala som na narodeniny tento kávovar. Som však milovníčka klasickej kávy. Môj drahý to asi nepochopil a myslel si, že chcem takýto. Každopádne na internete som nasla, ze existuje opakovatelne pouzitelna kapsula, do ktorej si mozem dat svoju kavu. Ma niekto skusenost? Naozaj to urobi fajn kavu, alebo ta voda cez to len preletí? Je šanca mať s tymto kavovarom kvalitnu kavu?
Čo je to "klasická káva"?
@chrobak7 Klasická znamená kvalitná káva. Tá z plastových kapsúl mi vôbec nechutí
Tie znovuplnitelne kapsule sa predavaju na Aliexpresse, das si tam kavu, aku chces ty. Mletu samozrejme. Ci si ju kupis tak alebo pomelies doma na mlynceku. Je to proste kapsulovy kavovar, tam nebudes mat krasnu nadychanu penu na kave ako v automatoch alebo poloautomatoch.
Ja kupujem také kapsule z TEMU. Len si tam dám kávu, a zapnem.
Máme takú kapelu ale do Nespresso kavovaru
@sense
@bielasovicka
@muchotrafka298 a táto kapsulka robí kávu normálne pod tlakom? Tá káva tam len tak nepreletí? Lebo recenzie sú na to rôzne. Je kovová?
Ja mám kovovu, prejde o niečo pomalšie ako cez bežné kapsule aké záleží koľko kávy tam das
Tieto kapsulove sice pisu, ze to ma tlak 15 barov, ale to sa nevyrovna kavovaru ci uz pakovemu alebo automatu/poloautomatu.
Uprimne nie, je to akozekava, predaj to,alebo vratte dolozte a kup si pakovy kavovar
Za mňa nie, fakt to radšej vráťte a kúpte si kvalitný kávovar.
Moje sú plastové. Ale ja si robím väčšinou take kapsuly v tesco espresso intenso alebo ristretto ardenza. Sú dobré, majú penu a mne chutia.
prečo ten kávovar nevrátiš?
@rozculena lebo mi chcel urobit radost. :(
tak nech to vráti on a vyberie nejaký iný,pákový alebo automat,to je problém?
@rozculena tak je rozdiel dat 50 a 500 eur...
@andreakotesova našla som pákový na nete za 40.......
@rozculena narazala som skôr na automat. Radšej kapsulovy ako pákový.... menej roboty 🤣
Ináč tie kávy z kávovaru je oveľa lepšia káva ako ten dolce gusto, taku si dám vždy keď som u detí. Ja si ho nekúpim lebo je drahý 😄🤭
@andreakotesova ani by som nepovedala,furt čosi chce.....raz vodu,raz vysypať zásobník s použitou kávou a keď nedám pozor,tak melie naprázdno a vytečie mi špinavá voda.Treba vyberať sparovaciu jednotku pravidelna a čistiť to a je to robota otrasná teda....a rýchlo to tam plesnivie
Ak sa da - vratit
V kapsuliach je aj original kava. Teda pomlete zrna. Staci si vybrat, aka Ti bude chutit. Robi sa pod tlakom, ma aj penu, ja pijem esresso a muz espresso intenso