Dobrý tyčový vysávač

27. jan 2024

Ahojte, viete poradiť dobrý tyčový vysávač? Ideálne aj s nástavcom na použitie v aute, dobrá výdrž batérie a približne do 300 až 350 eur? Prípadne na čo si pri výbere dať pozor? Ďakujem 🙂

hedviga2
27. jan 2024

My sme teraz pozerali. V dvoch predajniach nám povedali predavači, že cena je hlavne o výdrži baterky. Cím dlhšie má vydržať, tým drahšia bateria, čo sa premietne do ceny vysávača. Nakoniec sme to vzdali.

13uzivatelka11
27. jan 2024

Ja som tiež hľadala niečo výkonnejšie do tých 300€, keďže máme dieta co všade mrvi a dve mačky a eta za 250€ nevládala povysavat piesok. Ale keď som pozerala recenzie na drahšie vysávače tak co sa týka výkonu to tiež nebolo bohviečo za to ze to lacné nie je, ale nakoniec som sa rozhodla investovať do dysonu a je super, nevytiahla som podlahový odkedy ho mame.

autor
27. jan 2024

@13uzivatelka11 a ktorý model Dysonu máte? Zvažovali sme aj ten, ale nie je najlacnejší a trochu som mala obavu, či nebudem ľutovať. Doteraz sme mali tiež etu a aj pri dôkladnom čistení filtra išiel výkon po roku výrazne dole :/

13uzivatelka11
27. jan 2024

Nakoniec sme sa rozhodli investovať do v15. Tak dúfam že výkon neklesne po par mesiacoch za tu cenu 🫣 ale ešte som nepočula na túto značku ze by sa to niekomu stalo, tiež som taky drahý vysávač nechcela, ale čítala som veľa dobrych recenzii.

13uzivatelka11
27. jan 2024

Alebo ešte pozri Samsung jet. Majú aj lacnejšie modely, susedia majú a su s nim spokojní, tiež som ich skúšala v alze a vyzerali tiež dobre 🙂

domak2
27. jan 2024

Ja sa teraz vytesujem lebo sa mi podarilo kúpiť novy dyson v8 za cca 230 eur v zľave. 😁 Ale bývam v uk.

guudy
27. jan 2024

My mame tiez dyson. V12 slim absolute a sme velmi spokojni

radolina
29. jan 2024

My sme kupili Sencor, vela som porovnavala rozne znacky, rozne typy, aj sme boli po predajniach, tak aby som si poskusala ktory mi ako bude sediet, lebo su dost velke rozdiely v hmotnosti a predsa len chces aby sa s nim lahko vysavalo, nech sa s tym nemusis natahovat. A dobre je za mna aj s mopom.