Dievčatá poraďte, mixér klasika, smothie mixér, tyčový mixér.... ktorý je vhodný podľa vašich reálnych skúseností na prípravu ovocných a zeleninových nápojov?
Ešte jedna otázka - dokáže smothie mixér vyšľahať šľahačku?
poraďte i značky
Mam vsetko od bosh, za mna najlepšia znacka. Skvely vykon, a prevedenie. Mam kuch robota, tycovy, aj šľahač a som velmi spokojná
Bosch
Mam aj tycovy ponorny mixer aj nutribullet. Nutribullet mam ten velky model, lebo len ten mal v tom case aj nadobu na mixovanie horuceho jedla. Pouzivam na kremove polievky.
Smoothie mixer ma noze, nie metlicky. Neskusala som v nom robit slahacku, lebo to neznie ako sanca na uspech.
Co sa tyka kvality mixovania, tak na makke ovocie a zeleninu ti urcite bude stacit ponorny mixer.
Ale napriklad pri kremovych polievkach je obrovsky rozdiel v kvalite medzi tycovym a tym nutribulletom. Tycovy napr z hrasku nespravi krem. Supky nezvladne rozmixovat, ostanu v polievke kusky. A nespoji sa ani voda s hraskom. Takze ak chces mat hladky krem, ci uz polievku alebo aj smoothie, tak rozhodne odporucam smoothie mixer.
@eliskadad1 toto vyzera dobre, kolko ale takato sranda stoji, ked to je v kuse, ze tolko toho dokopy??
@sandokanka36 vieš čo v Planeu nejakých 40€ to bolo, čo sme za to dali, podľa mňa je to úplne super cena, na to, že to máš vlastne niekoľko spotrebičov v jednom 😉
ja mam vitamix explorian od vitariana, ja som chcela kvalitnejsi a s tymto som spokojna
@daniela2202 ja by som volila radšej ponorný mixér , na ktorý sa da napojiť aj nástavec na šľahanie. Je to podľa mňa praktickejšie. Keď varíš nejakú krémovú polievku a potrebuješ ju rozmixovať , tak to urobíš raz dva ponorným mixérom a nebudes prelievať na X Y krát do smoothies mixéra. Okrem toho tycový mixér má aj nádobku , v ktorej môžeš robiť nápoje, so šľahačom si napr vyšľaháme nejaké palacinkove cesto , alebo sneh.. takže ma viac využití.