Ahojte poraďte mi prosím z vlastnej skúsenosti dobrý tvrdý matrac a cenovo dostupný.
Ďakujem🙏🏼
ahoj, my sme tiez hladali tvrdy. presli sme vsetky dpstupne nabytkove obchody (mali sme cenovy strop, tak sme hladali v obycajnych). Nasli sme jeden vyhovujuci - v sconte, vola sa Dalia, z jednej strany tvrdy, z druhej extra tvrdy, ma obrovku nosnost. Mame ho 3-4 roky zatial a je ako novy. Akutam mali akciu 1+1 zadarmo (platila plna suma bez zlavy), takze za cca 400 boli oba
ja by som tiež odporúčala jysk, keď majú akcie na matrace; minulý rok sme kupovali synovi, v predajni nám pár odporučili, syn vyskúšal a vybral; aj teraz majú v jysku dobré ceny na matrace ... my s manželom máme matrace Curem, ja som s nimi veľmi spokojná, z jednej strany je tvrdší z druhej trochu menej, ale nám vyhovujú; kupovali sme ich dávnejšie, takže netuším aký to, tiež sme ich kupovali, keď mali 1 + 1 akciu, ale to už je vyše 7 rokov, takže tie ceny sú už niekde inde (tie matrace už vtedy stáli okolo 1000€)
Mame tento rok, sme spokojni
https://raj-matracov.sk/matrace-sendvicove/1988...
my sme kupili v kondele, maju tam aj akcie 1+1 🙂 oplatia sa, lebo fakt sa na nich dobre spi 🙂
@jaja9098 ahoj, my sme pri kupovani matracu isli na predajnu a skusali na vlastnej kozi. Z jedneho som sa dokonca nevedela postavit, islo ma seknut z neho🙂
Bolo to v jysku a tam mali vtedy 50 % zlavy, tak sa oplatilo