Žienky, poraďte prosím ekologické kapsule do umývačky,najlepšie 3v1 ,ktoré dobre poumývajú a sú aj cenovo priateľné. Ďakujem za všetky rady
@maybe888 dm natur ale sol a lestidlo musis pridat.
Dobre a eko nejde spolu. Ani jedny eko mi neumyli riad poriadne.
@maybe888 nič osobné.....len tak na úvahu........🤔 Eko kapsule do mycky.
- už len to že má ísť o kapsule nie je eko! Zbytočne plasty obaly výroba dovoz....... 🤔
- do mycky......ok minieme možno menej vody......ale akej???? Pitnej!!! navyše 99% z mycky pochádza z Číny ......výroba dovoz obaly
Čo je na tom eko?? Ta náplň v kapsuliach??
Málo ľudí má možnosť umývať riad v dažďovej vode, alebo teda v inej, ako pitnej. Iná nám z vodovodu netečie. Kapsule Feel Eco napríklad nie sú balené v plaste, sú obalené tenučkým filmom rozpustným vo vode, a balené v krabičke, poukladané s minimálnym voľným objemom, čiže nekupuješ plastové vrecko , v ktorom je polovica jeho objemu vzduch, ako napr. Jar.
Ak sa umývačka používa rozumne, riad je správne uložený, a je naplnená, nie poloprázdna, minie menej vody ako pri ručnom umytí.
Ale taká sušička u mňa nenájde miesto, z ekologických dôvodov...
Skuste Claro 3in1,obal rozpustny. Kupite v myAustria na nete. Nemaju certifikat,ale popisuju ich ako eko,zlozenie ok a zvlada ho aj domova COV.
@jankapepe no ako sa snažím, tak sa snažím rozmýšľať ako zachytiť tu dažďovú vodu, nejde mi nič na mysel😂😂😂😂 a najmä pri tom suchu co mame. Keď sa človek snaží získať informácie o tom, či existuje výrobok, ktorý co najmenej zaťažuje prírodu, tak je podľa mňa táto otázka na mieste a nemusí sa jednať o bio eko vysinutu osobu.... Splachujes tiež pitnou vodou, kupes sa v nej. Naozaj sa snaží predstaviť familie v Petržalke ako zachycuje tu vody na všetky potrebné aktivity spojené s vodou😉a nejako mi to nejde, ale kúpiť prostriedky, ktoré prírodu zaťažujú co najmenej sa mi zdá, že by aj islo😉
Minule to bolo v testmagazine, ani jedny eko neumyli dobre. Najlepšie vyšli klasika z Kauflandu All in 1
Odporučam gél do umývačky od Eurony určite lepší ako kapsule.