Dobrá firma na ničenie ploštíc

salomke
22. sep 2020

Ma tu niekto dobre skúsenosti s nejakou firmou na ničenie ploštíc? Dakujem za info

kittykat22
22. sep 2020

vystriekat byt nie je raketova veda 🙂

whatever1
22. sep 2020

@salomke ak byvas v byte tak je nutne vystriekat aj byty nad tebou aj pod tebou inak to nemá zmysel.

salomke
autor
23. sep 2020

@whatever1 dakujem za odpoved.je to v starsom domčeku čo sme kupili ako chatu a keďže zatiaľ nemám skúsenosti a na internete spomínajú aj rôznych podvodníkov tak som sa chcela poradiť či niekto nemá s nejakou firmou dobre skúsenosti

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
23. sep 2020

@lanvinka mozno by si sa mohla ukludnit. Ja som napisala ze vystriekat byt nie je raketova veda - profi firmou. Kamarat mal airbnb a 3x mu plostice striekal nejaky pan z internetu a nasa suseda mala plostice, a tiez zavolali niekoho koho nasli na google. Nikdy ziadny problem nebol. Daj sa do kludu. Vystriekat byt je uplne simple. Nechce postavit raketu. Vystriekat priestor spravi bezna firma alebo jednotlivec, ktory sa tomu venuje.

whatever1
23. sep 2020

@lanvinka Vyhadzovali nábytok zbytočne, stačilo zavolát firmu a urobit postrek. Nemusia rozoberať zásuvky ani nič podobné, postrek ma účinnosť niekoľko týždňov a potom sa väčšinou opakuje. Alebo sa robí jednorazovo plyn ktorý zničí vsetko plus postrek. Jedine co sa odporuca je prať posteľnú bielizeň na 60tku. Tym že vynašali nábytok iba premiestnili plostice kade tade, vďaka tomu ich mohol dostať niekto iný, a sami si tým nepomohli lebo sa im doma naďalej veselo mnozili... Preto sa odporúča nechať nábytok tak, nepremiestnovat ani do inej miestnosti.

whatever1
23. sep 2020

@salomke firiem je veľa, záleží odkial si. Vyhľadaj na google a mrkni recenzie.

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lanvinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
whatever1
23. sep 2020

@lanvinka počuj ty sa ukludni, tebe clovek nemôže ani mäkké ň povedať bez toho aby si sa nerozculila. Precitaj si po sebe este raz, mne z tvojho textu vyplýva ze je TREBA rozobrat elektrické zásuvky, listy a ze treba matrace vyhodiť aj vankúše aj paplóny aj sedačku. To si napísala ty, ze to treba, niekto si to môže prečítať a tiež začať vynášat z bytu veci do kontainera alebo niekam inam. Vraj to je najčastejšia reakcia ľudí keď zistia že majú plostice a spanikaria ešte pred tým ako zavolajú firmu a ze to je veľká chyba. Preto som komentovala tvoj komentár.

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
whatever1
23. sep 2020

@lanvinka Zabudla si si dnes vziať lieky, ci to bežne si takáto preafektovana a zo vsetkeho vytvoríš problém? Musíš byť veľmi obľúbená vo svojom okolí🙄. Normálne mi je ľúto ľudí ako si ty.

Modrý koník
24. sep 2020

Ahojte,

pevne veríme, že sa téma akou je táto, a teda "ničenie ploštíc", dokáže naozaj zaobísť bez zbytočných hádok, prudkých výmen názorov a urážania sa.

Ďakujeme krásne za pochopenie
Modrý koník team