Ahojte viete mi poradit mate niektora za linkou ako obklad dlazku? My sme našli pekny dekor ktory sa nam velmi paci je to však dlazba priatel sa tomu rozumie a povedal ze sa to tak dava. Chcem sa opytat cim potom cistit? Od oleja, frkancov proste pri vareni. Neposkodi to nejak dlazbu klasicke cistice a odmastovace? Dakujem za radu
Bezne sa používa dlažba aj na obkladanie. Nemusíte sa ničoho báť 🙂 len kvôli hrúbke sa ťažšie robia diery, ale ak ma majster správne vykružováky, zvládne to ľavou zadnou 😉
@viestta ja som sa skor pytala ci dekor nemoze poskodit odmastovac a klasicke cistice na kuchynu kedze ide o dlazbu 🙂
@evora ďakujem 😊
Môže dokonca je ešte odolnejšia ako obklad dáva sa to bežné
Dlažba je práveže odolnejšia, než obklad. Veď je robená na to, aby sa po nej chodilo a prípadne aj ťahali ťažké predmety. Vôbec sa neobávaj.
To co ide ako dlazka, moze ist aj na stenu, no opacne nie.cize kludne dajte.
Dlažbu v pohode umyjes, horšie ked sa špara zamasti alebo chytí farbu od volacoho. My sme tak zaprskali bledohnedu sparu v kuchyni s červenou repou a je to tam vidno dodnes, chvalabohu na chate
Zalezi od materialu... Co je to? Ak napriklad mramor bude to ine ako ked je to keramicka dlazba.