Dizajnér pri zariaďovaní izby

martina374
10. mar 2024

Ahojte, chcela by som sa len spýtať či nepoznáte niekoho, kto sa venuje bytovému dizajnu, zariaďovaní napr. detskej izby. Potrebovala by som len iný pohľad na to čo chcem ja urobiť v danej miestnosti. Keďže ja sa no to pozerám z iného pohľadu ako ten kto to vidí prvýkrát, možno ho napadne niečo užitočné a praktickejšie. Niekto kto by to urobil zadarmo 🙂 nepotrebujem žiadne grafické návrhy robené v profesionálnych programoch proste len radu. Ďakujem 🙂.

lelelienka
10. mar 2024

Ked chces len iny pohlad, kludne daj sem a mozno bude mat niekto dobry napad a uzitocne pripomienky. Dokonca po tom ake neprakticke (pekne ale realne nepouzitelne 😁) navrhy som uz videla, si dovolim tvrdit, ze castokrat aj lepsie…

nops
10. mar 2024

@martina374 ten kto sa profesionálne venuje bytovemu dizajnu ti určite príde zadarmo.

katuskapd
10. mar 2024

Mozno pomoze aj toto,dnes som cerpala inšpiráciu pre zmenu synovej izby https://landsdizajn.sk/realizacie

jakubrianka
10. mar 2024

@nops aj ona úrčite robí zadarmo, prečo sa čuduješ?

martina374
autor
10. mar 2024

@katuskapd ale nekontaktovala si konkrétne ich cez email alebo telefon?....na stránke majú cenník..

martina374
autor
10. mar 2024

@lelelienka no ved aj to ma napadlo, ze sa rovno spytam ale chcela som ist tak naokolo. Proste ide mi o to....máme veľkú izbu s vysokým stropom asi 3 metre. Chceme tam robiť detskú izbu s tým, že by som chcela využiť túto výšku na to, že dáme detské postele na pódium v ktorom bude aj uložný priestor. Taktiež tam bude aj vstavaná skriňa a detský písací stôl. Ako jednoduché by bolo dať tam postele a ostatný nábytok a pokoj, ale ten vysoký strop ma láka urobiť to inak a využiť ten priestor na odkladací priestor. Videla som kopu takýchto postelí na pódiu len neviem to uplatniť u seba, aké vysoké podium,aký ukladací priestor, ako situovať schody z tej postele atď.

katuskapd
10. mar 2024

@martina374 nie,ja som len pozerala realizacie.

lelelienka
11. mar 2024

@martina374 aha, tak to je podla mna super napad. Nedavno som videla video, ako v tomto style dokonca rozdelili izbu tak, ze vznikli akoby dve nezavisle izbicky pre deti, ale to bola mensia izba. Cize da sa s tym vyhrat, poradit konkretne neviem lebo som take nerobila, ale su krasne navrhy na internete. Ja to teraz pri zariadovani robim tak, ze si pozriem a potom rovno ukazem obrazok stolarom ze chcem to takto ale s tymito zmenami 😁 Dnes v “online dobe” si myslim nie je problem aj bez dizajnera, vsetko uz asi bolo vymyslene, len to treba niekde najst a usetris kopec penazi a mas to presne podla seba, nemusis sa s nikym dotahovat. A ja by som napriklad zapojila aj deti nech si povedia co sa im paci, neviem teda ake su velke.