Ahojte, chcela by som sa len spýtať či nepoznáte niekoho, kto sa venuje bytovému dizajnu, zariaďovaní napr. detskej izby. Potrebovala by som len iný pohľad na to čo chcem ja urobiť v danej miestnosti. Keďže ja sa no to pozerám z iného pohľadu ako ten kto to vidí prvýkrát, možno ho napadne niečo užitočné a praktickejšie. Niekto kto by to urobil zadarmo 🙂 nepotrebujem žiadne grafické návrhy robené v profesionálnych programoch proste len radu. Ďakujem 🙂.
@martina374 ten kto sa profesionálne venuje bytovemu dizajnu ti určite príde zadarmo.
Mozno pomoze aj toto,dnes som cerpala inšpiráciu pre zmenu synovej izby https://landsdizajn.sk/realizacie
@nops aj ona úrčite robí zadarmo, prečo sa čuduješ?
@katuskapd ale nekontaktovala si konkrétne ich cez email alebo telefon?....na stránke majú cenník..
@lelelienka no ved aj to ma napadlo, ze sa rovno spytam ale chcela som ist tak naokolo. Proste ide mi o to....máme veľkú izbu s vysokým stropom asi 3 metre. Chceme tam robiť detskú izbu s tým, že by som chcela využiť túto výšku na to, že dáme detské postele na pódium v ktorom bude aj uložný priestor. Taktiež tam bude aj vstavaná skriňa a detský písací stôl. Ako jednoduché by bolo dať tam postele a ostatný nábytok a pokoj, ale ten vysoký strop ma láka urobiť to inak a využiť ten priestor na odkladací priestor. Videla som kopu takýchto postelí na pódiu len neviem to uplatniť u seba, aké vysoké podium,aký ukladací priestor, ako situovať schody z tej postele atď.
@martina374 nie,ja som len pozerala realizacie.
@martina374 aha, tak to je podla mna super napad. Nedavno som videla video, ako v tomto style dokonca rozdelili izbu tak, ze vznikli akoby dve nezavisle izbicky pre deti, ale to bola mensia izba. Cize da sa s tym vyhrat, poradit konkretne neviem lebo som take nerobila, ale su krasne navrhy na internete. Ja to teraz pri zariadovani robim tak, ze si pozriem a potom rovno ukazem obrazok stolarom ze chcem to takto ale s tymito zmenami 😁 Dnes v “online dobe” si myslim nie je problem aj bez dizajnera, vsetko uz asi bolo vymyslene, len to treba niekde najst a usetris kopec penazi a mas to presne podla seba, nemusis sa s nikym dotahovat. A ja by som napriklad zapojila aj deti nech si povedia co sa im paci, neviem teda ake su velke.
Ked chces len iny pohlad, kludne daj sem a mozno bude mat niekto dobry napad a uzitocne pripomienky. Dokonca po tom ake neprakticke (pekne ale realne nepouzitelne 😁) navrhy som uz videla, si dovolim tvrdit, ze castokrat aj lepsie…