Digestor v kuchyni

19. dec 2024

Ahojte 🙂
mate niektorá v kuchyni tak že nemate digestor a ste spokojné a nechýba Vam ?
ja zvažujem tuto možnosť nakoľko už som to videla , máme velke okno a balkón takže vetranie je v pohode

barb06
19. dec 2024

za mňa digestor určite áno ... my máme tiež veľké okná (až po zem a po strop) a východ na terasu, takže vetrať môžem, ale ten digestor to nenahradí; tiež je to nepraktické v zime, to budeš vetrať aj keď mrzne a potom kúriť o 106? napr. moja švagriná nemá digestor a vždy keď od nich prídem, tak mi strašne "smrdí" oblečenie a vlasy ani nehovorím, takže si neviem predstaviť takto existovať stále

luteam
19. dec 2024

Ja digestor nepouzivam vobec mam pocit ze to absolutne nepomaha iba to huci tiez mam velke okna vyvetram a je to ok na smrad sa u nas zatial nikyo nestazoval

taisu
19. dec 2024

tu nejde len o vetraní, ale spolu s parou digestor nasáva aj pachy a kvapky tuku, ktoré sa inak usádzajú na nábytku a stenách

parvinka0001
19. dec 2024

V prvej sme mali ,teraz už nie . rozdiel teda nevidím žiadny.

knieza_pribina
19. dec 2024

Moja svokra má digestor a nepoužíva ho, vždy, keď odtiaľ prídeme, tak periem všetko oblečenie, lebo je "natiahnuté" tým, čo práve varila. Takže za mňa digestor určite mať aj používať.

januska12323
19. dec 2024

My digestor máme a aj tak ho nepoužívam, vadí mi ten hluk.

vikusjk
19. dec 2024

Fuh, mne ide digestor aj ked varim iba vodu

sima234
19. dec 2024

Ja digestor používam pri každom varení, takže ja si neviem predstaviť, že by som ho nemala.

3petka
19. dec 2024

Ja mam digestor a použijem ho do roka možno max 2x.

vanilkovazmrzka
19. dec 2024

Nemat digestor je to iste ako mat digestor bez napojenia na komin resp sachtu :D takze v podstate nemam digestor a da sa to prezit. Len ked robis nieco aromaticke treba zavriet dvere do izby kym kuchynu vyvetras

malinovka333
19. dec 2024

Digestor nemam a nechyba mi.

evansova
20. dec 2024

@barb06 Mam to rovnako, okno, dvere na terasu, napriek tomu je digestor na nezaplatenie.

aandrea9
20. dec 2024

My nemáme už 25 rokov a vôbec mi nechýba. Bývame v paneláku.

autor
20. dec 2024

@barb06 ja som sa pytala kto nemá digestor a ano budem vetrať aj v zime kedže kuchyňa sa da zavieť a aj tak v nej budeme len temperovať
v byte je dosť teplo aj keď sa nekuri , vďaka trubkam čo pod nim vedu
to že tvoja švagrina nevie vyvetrať neznamená že to nevie každy