Ahojte 🙂
mate niektorá v kuchyni tak že nemate digestor a ste spokojné a nechýba Vam ?
ja zvažujem tuto možnosť nakoľko už som to videla , máme velke okno a balkón takže vetranie je v pohode
Ja digestor nepouzivam vobec mam pocit ze to absolutne nepomaha iba to huci tiez mam velke okna vyvetram a je to ok na smrad sa u nas zatial nikyo nestazoval
tu nejde len o vetraní, ale spolu s parou digestor nasáva aj pachy a kvapky tuku, ktoré sa inak usádzajú na nábytku a stenách
V prvej sme mali ,teraz už nie . rozdiel teda nevidím žiadny.
Moja svokra má digestor a nepoužíva ho, vždy, keď odtiaľ prídeme, tak periem všetko oblečenie, lebo je "natiahnuté" tým, čo práve varila. Takže za mňa digestor určite mať aj používať.
My digestor máme a aj tak ho nepoužívam, vadí mi ten hluk.
Fuh, mne ide digestor aj ked varim iba vodu
Ja digestor používam pri každom varení, takže ja si neviem predstaviť, že by som ho nemala.
Ja mam digestor a použijem ho do roka možno max 2x.
Nemat digestor je to iste ako mat digestor bez napojenia na komin resp sachtu :D takze v podstate nemam digestor a da sa to prezit. Len ked robis nieco aromaticke treba zavriet dvere do izby kym kuchynu vyvetras
Digestor nemam a nechyba mi.
My nemáme už 25 rokov a vôbec mi nechýba. Bývame v paneláku.
@barb06 ja som sa pytala kto nemá digestor a ano budem vetrať aj v zime kedže kuchyňa sa da zavieť a aj tak v nej budeme len temperovať
v byte je dosť teplo aj keď sa nekuri , vďaka trubkam čo pod nim vedu
to že tvoja švagrina nevie vyvetrať neznamená že to nevie každy
za mňa digestor určite áno ... my máme tiež veľké okná (až po zem a po strop) a východ na terasu, takže vetrať môžem, ale ten digestor to nenahradí; tiež je to nepraktické v zime, to budeš vetrať aj keď mrzne a potom kúriť o 106? napr. moja švagriná nemá digestor a vždy keď od nich prídem, tak mi strašne "smrdí" oblečenie a vlasy ani nehovorím, takže si neviem predstaviť takto existovať stále