Dobrý deň. Potrebujem poradiť. Ideme riešiť novú kuchyňu do domu. Varnu dosku mám na ostrovčeku. Ale teraz sa neviem rozhodnúť či si dať varnu dosku s odsavanim alebo digestor ktorý je v kuchynskej linke. Závesný digestor (stop) nechcem. Mate niekto skúsenosti. Poprípade doma? Ďakujem veľmi pekne
@zara1357 áno máme prípravu urobenú von. A neviem aké sú výhody a nevýhody. Ktoré sú naozaj lepšie aj na údržbu
@jankakarabi ja mám síce ostrovčekový digestor. Ale 12 rokov dozadu začínali tieto do kuchynskej linky a teda keby mením, mením presne za taký. Celkovo spotrebiče 2v1 nebývajú 100%, takže za mňa určite samostatný, už len kvôli čisteniu. Mne praskla indukčná varná doska teraz, takže aj preto by som brala každý " spotrebič" zvlášť. A určite chod s najväčším odsávaním ale zároveň tichým chodom.
Co mam znamych, tak sa stazuju, ze je to stale spinave a dobre to neodsava. Ale vlastnu skusenost nemam. Ja budem preto presuvat dosku do linky a dam zabudovany a na ostrov dam umyvadlo.
@jankakarabi ak dosku s odsávaním, tak jedine fakt kvalitnú, čiže Bora alebo Miele. Je to super, odsáva to skvelo.
@jankakarabi otázka je, či máš spravený vývod cez spodnú časť kuchynskej linky a cez stenu von, ak áno tak sa naozaj rozhoduj podľa svojej chuti.