Ženy, prosím poraďte difuzer na doterra oleje.
Ja viem, žeby to mal byť originál difuzer, ale kým naň naskrabem, mohli by ste poradiť nejakú vhodnú alternatívu?
Ďakujem
@janaiana jeejda difuzer vobec nemusi byt na doterra olej... Oni maju tie difuzery naozaj predrazene. Ja viem o jednom naozaj dobrom a lacnom, stoji 25€ aj s esencialnym olejom. Zial, tu linky beru ako nepovolenu reklamu, tak ti sem neviem napisat. Ale aj oleje od doterry su zbytocne drahe, som certifikovana aromaterapeutka, mozes mi verit, ze aromaterapia sa da robit omnoho lacnejsie, ako to vychadza u nich 😃
@lindusss2016 mňa táto téma veľmi zaujíma, ak ste certifikovaná, kľudne mi napíšte s akými olejmi pracujete, mala by som záujem vedieť viac
@lindusss2016 mna by tiez zaujimala tato tematika, v ucinnom, no lacnejsom prevedeni ako doterra... kludne 📩 dakujem
@marriennka lidl aky?
@janaiana vobec nemusi byt original dottera. Vsetky opakujem vsetky difuzery pracuju na tom istom principe a urobia rovnaku robotu ci su za 100 alebo za 15 eur. Rozdiel moze byt vo velkosti nadrzky, alebo v casovacooch. Niektore maju rozne podsvietenia. Takze kludne kup hocijaky difuzer, hladaj radsej s vacsim objemom.