Difúzer do 30 eur

julkaaa1
17. okt 2020

Ahojte rozmýšľam nad kúpou difuzeru cenovo do 30€ ale vôbec neviem aký mate niektorá niejaku skúsenosť po prípade link kde sa da kúpiť? Ďakujem...

katyt
17. okt 2020

Ja kupujem v Rituals, stojí tuším 25 eur komplet balenie a samotná náplň 22 eur.

etelkatelka
18. okt 2020

Presne aj ja rozmýšľam, že by som si kúpila, len neviem na čo sa pri kúpe zamerať.
Preto sa pripojím

katyt
18. okt 2020

@julkaaa1 Ty máš asi na mysli skôr elektrický difuzer. Rituals má len klasický parfém s tyčinkami. Ale vône sú krásne a vydržia približne 3 mesiace.

julkaaa1
autor
18. okt 2020

@katyt ano ja som myslela elektrický chvalia doterra difuzery ale tie sú drahe aj tie oleje ale ďakujem pozriem aj ten čo ste písali 🙂

katyt
18. okt 2020

@julkaaa1 taký bohužiaľ nemám, tak neviem poradiť. 🙂 Držím palce pri výbere. Mne sa tiež veľmi paći keď je dom, alebo byť prevonaný príjemnou vonôu. Asi aj ja pozriem taký elektrický, len neviem či to skôr nezvlhčuje aj vzduch a to veľmi nechcem, lebo vlhkosti máme dosť 😉

kaki3
18. okt 2020

Skus si pozriet stadler form, ten sme kupovali svokre a kupila som olejceky v dmke 😉

julkaaa1
autor
18. okt 2020

@kaki3 difuzer som si uz vybrala ale tie olejceky sú riadne drahe ake ste kupovali v dm značku olejcekov?

majusska202
18. okt 2020

@julkaaa1 ja mam difuzer obyčajný z ale za 8 e. Oleje kupujem bud happy plant alebo dottera. Som absolútne spokojná.

kaki3
27. okt 2020

@julkaaa1 Aj take zelene saloos alebo tak dako sa to volalo a potom profissimo tie vychadzali nieco cez dve eura 🙂

miamie
29. okt 2020

@julkaaa1 doterra su poriadne drahe, ja som si kupila ( kamoska predavala 🙈). Krasne voňali, ale potom som objavila značku Hanus a cena je neporovnateľne nižšia....

miamie
29. okt 2020

@julkaaa1 a difuzer si pripadne pozri na ebay alebo aliexpresse

jufka
21. dec 2020

Dievcata a nestalo sa vam, ze by difuzer bol taky zajdeny z tych olejcekov. Tiez som kupila z ali (uz druhy) a pri oboch mi za tyzden - dva zasiel a akoby sa zacal rozpadavat. Pouzila som olejceky hanus.

p_lucia
24. mar 2021

@majusska202 ktoré sa Vám zdajú lepšie?