Detská izba na prízemí, rodičia na prízemí

2. jún 2023

Ahojte, zvazujeme kupu mezonetu, avsak izby vychadzaju tak, ze spalna na hornom poschodi a detske izby na spodnom.

Aky na to mate nazor? Fungujete tak niekto? Aktualne som tehotna a neviem, ci do toho bytu ist, ...

Dakujem

luxus10
2. jún 2023

nie.

petamich
2. jún 2023

nie

dzulli1980
2. jún 2023

Určite nie ... za mňa by mala byť detská izba, aspoň kým sú detí malé, čo najbližšie pri spálni.

lenuska9999
2. jún 2023

A kde by bola kuchyňa, obývačka atď??

zuz987123
2. jún 2023

My to tak máme a fajn 🙂 cez deň sa pekne môže hrať kým som trebárs v kuchyni. Nemusím sa báť čo robí sama hore. V noci ešte spí s nami.

autor
2. jún 2023

Napisala som to opacne, pardon. Na poschodi len detska izba, a na prizemi spalna - spolu s kuchynou, kupelnou, atd.

zuz987123
2. jún 2023

Tak to mali majitelia pred nami.. My sme to prehodili. Aspoň kým budú deti veľmi malé. Potom uvidíme.

lenuska9999
2. jún 2023

Tak ja by som teda dala na prízemie detsku izbu, aby si mala poblíž dieťa keď budeš variť atd. A hore by som dala spálňu, kde by som dala na zaciatok aj detsku postieľku a chodili by ste tam len spať. Môžeš si pripadne kúpiť detsku kameru a keď budeš dole variť, môžeš sledovať dieťa ci spi

mamutka
2. jún 2023

Podľa mňa nie je normálne mať spálňu a detskú na inom poschodí. Máme dve deti a obaja ako malinki cupkali niekedy v noci či nadránom k nám do postele. Ráno som ho proste našla vedľa seba prituleneho. Myslím, že to robí veľa deti, je to krásne, milé, takto sa zobudiť a preto by spálňa mala byt čo najbližšie k detskej, pokiaľ je dieťa malé. Ved to je hrozne nebezpečne, aby prispate dieťa malo po ceste schody. A skúste mu to zakázať….ved takmer spí a len túži pritúliť sa, tak ide

babulkomale
2. jún 2023

Podla mna uz mezonet je s malymi detmi blbost. Nevzali sme ani take ubytko na dovolenke.
Zbytocny stres a zbytocna moznost urazov.

zuz987123
2. jún 2023

@mamutka tak kým je malinké, môže späť s rodičmi. Keď je staršie, už to problém nie je.

mamutka
2. jún 2023

@zuz987123 troj štvorročný v pohode počas noci chodí za rodičmi. Takmer spí, ale docupka, ani neviem kedy. Robili to obaja, dosť často. Veľmi riskantne, mať cestou schody

h2
3. jún 2023

Autorka, nemohla by si ešte raz JASNE napísať, ako je to s tými izbami? Lebo v prvom prípade píšeš o detských izbách v množnom čísle, ďalej v opravnom príspevku už je izba na poschodí len jedna??? Ak by hore boli izby aspoň dve, z jednej by som urobila spálňu, z druhej detskú. Je hore aj kúpeľňa? Ak nie, brala by som radšej iný byt.

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz