Desiatový box a fľaša do školy

1. nov 2023

Ahojte poraďte mi, s akým boxom a fľašou ste spokojné (také ktoré nesmrdia plastami, dobre sa umývajú a niečo vydržia). Ďakujem❤️

vanilkovazmrzka
1. nov 2023

Nerezove 🙂

andreatytler
2. nov 2023

Napis pre ake stare dieta, lebo podla toho zalezi velkost boxu,.
My mame pre skolkara Yumbox. Kupila som ho na odporucania inej mamicky tu na fore a zatial som spokojna.
https://yumboxlunch.com/
Flasu neviem.

svetlonos
2. nov 2023

@andreatytler
Ahoj,
a prosim ta, davas tam aj jogur ? Nevytecie o ostatnych potravin, ked je box kolmo v ruksaku?

slavkadi
2. nov 2023

Fľašu odporúčam ARS UNA, máme ju už 5rokov a stále drží, netečie, ľahko sa umýva.

ajsha123
2. nov 2023

@slavkadi aj my máme Ars una. Výhodu oproti naor. Equa (velmo podobné, co sa tyka otvoru na pitie) je, ze Equa ma sroubovaci vrchnák oddelitelny a ak napríklad deckám vrchnák v aute spadol na zem, už fľašu počas jazdy nezatvorili... Preto sme presedlali na Ars una... Alebo potom este nerezovu Klean kanteen (do klasickej nemôžeš dať teplý čaj, lebo okamžite je aj zvonku horúca ;termo fľašu som neskúšala). Mali sme aj od Zdravá lahev, mne osobne nevyhovoval ten cucak, bolo to treba pravidelne rozoberať, aby som to v tych zahyboch vyčistila... Inak sa tvorili plesne.

tinkavvv
2. nov 2023

Ja som vyskusala milion boxov a za mna top je B.box.

andreatytler
2. nov 2023

@svetlonos Ja osobne som jogurt nedala, ale ta mamicka vravela ze dala domaci jogurt a nevytiekol. Mozem vyskusat tento vykend a dam ti vediet.

svetlonos
3. nov 2023

@andreatytler
ahoj, super dakujem ti velmi pekne 😀

andreatytler
6. nov 2023

@svetlonos Vyskusala som jogurt a vytiekol. Dala som kupeny husty jogurt a nechala vonku na izbovej teplote (kedze predpokladam ze v skole nebudu mat chladnicku) asi 2 hodiny. Tiez som tym potriasla akoze sa to natriasa v taske pri prenose.
Tym ze jogurs bol izbovej teploty pustil stavu (ja to tak volam ta vodava cast co je na vrchu) a ta vytiekla. Husta cast jogurtu zostala v priehradke.

hranolka22
6. nov 2023

Dcera ma tuto flasu,je skvela 👍 maju kopec nadhernych dizajnov
https://www.notino.sk/ion8/leak-proof-flasa-na-...

svetlonos
7. nov 2023

@andreatytler
Ahoj, ďakujem ti velmi pekne za odskušanie. Maš pravdu, oni tu chcladnicku nemaju, asi ani u vas v skolke nie. Davam mu ho extra ale rada by som do dozy vsetko spolu, nech nema 2. Dakujem este raz velmi pekne a pekny den 🙂