Decodom verzus Ikea

10. okt 2022

Neviete ako vyjde rozdiel v cene kuchýň IKEA a Decodom? Ja som vždy mala Ikeu (2x som zariadovala), teraz sa mi páči Decodom. Píšu 30% zľava. Kuchyňa bude menšia, len zopár skriniek. Prípadne dá sa urobiť že korpusy skriniek z Ikey, a dvierka Decodom, alebo také podobne odniekiaľ? Nepaci sa mi teraz ponuka IKEA čo sa týka dvierok.

lujza123
10. okt 2022

Asi 5 - 10% sú decodom drahšie. Porovnávala som to pred rokmi keď som kupovala kuchyňu aj teraz keď kamoška kupovala.
Ako v reale je to zopár stoviek to je podľa mňa jedno pri tých cenách ci dáš 4000 alebo 4100.
Zas kuchyňu podľa mna treba takú aby sa ti páčila, keď už dáš toľké peniaze. Aspoň teda ja osobne si radšej trochu priplatim a som spokojná ako šetriť a potom sa roky jedovat lebo sa mi nepáčia dvierka (úchytky)

daja07
10. okt 2022

Poskladaj v planovaci IKEA a potom si daj taku istu alebo podobnu nacenit v Decodome. Neviem ako kuchyne, ale chceli sme tam kupit gauc a bola som nemilo prekvapena. Neviem kolko percentna zlava bola na MDZ ale cena po zlave bola o takmer 300€ vyssia ako normalna cena presne toho isteho gauca u ineho predajcu. Skoro mi oci vypadli.
Par stovak ak usetris, das do vybavenia kuchyne. Ja by som si dala tu namahu a spravila porovnanie, so zahrnutim ceny dopravy a montaze samozrejme

joannita
10. okt 2022

Pred 5 rokmi sme si nacenovali v Ikea aj Decodom. V Decodome maju stale "zlavu" 30 az 45% to je marketingovy tah 😄
Nakonoec mam Decodom, je to urcite kvalitnejsie aj co sa materialov aj spracovania tyka.
Cena bola urcite vyssia, odhadom tak o 20% priblizne.
Daj si urobit navrh v jednom aj v druhom a porovnaj si to.
Pokial je to kuchyna v ktorej uz panujes "ostat" na dlho, urcite vol Decodom.

simsalabim
10. okt 2022

Decodom je kvalitnejsi o dost. Mam asi 18 rocnu kuchynu v byte, co prenajimam - je top. Doma mam 10 rocnu Ikea a vonkasia uprava je uz hrozna. Supe sa to, praska.

missdiva
10. okt 2022

Za mna zas decodom nic moc, na ikeu nedam dopustit ale vela zalezi pre ktory typ sa rozhodnes.