Sú takéto "venčeky" podľa vás ok? Inšpirácie na inú jarnú výzdobu dverí sú viac než vítané ❤️
Za mna tiez nie. Take hole, bose.
@huxy ďakujem 🙂
@basulaak ďakujem 🙂
Nie
Keby si to spojila? 😃 Viac kvietkov
To prvé vyzerá, že "začala som si robiť venček na dvere, ale už sa mi nechce pokračovať". 😂
Ale urcite pokracuj, tvor. Zase ani zle to nie je. Len je tam toho malo.
To prve dozdob do konca kvetinami
Nie 🙂 ja mam rada bohato zdobene vence
Prvý je veľmi pekný.
Mne sa páči ten druhý. Náhodou chválim že sú také iné, nemám rada také obrovské, plné kvetov. Taký minimalizmus
Za mňa úžasné, ja presne takéto jednoduché, čisté vzhľady dekorácií milujem 😍
Nie nie nie
a to ma byť takéto uschnute?
Ďakujem všetkým za postrehy, aby ste mali kontext-dieťa začína experimentovať s kreatívnymi počinmi, a keďže by výtvory perspektívne chcelo rozdávať okoliu pre radosť, zaujímal ma nestranný názor. Ja som skôr minimalista, ale je mi jasné, že 100 ľudí, 100 chutí, a teda skúsim veci jemne korigovať tak, aby nikto nemusel byť sklamaný 🙂
@petulda333 super, ďakujem, určite posuniem pre inšpiráciu 😊
Mne sa velmi pacia, hlavne ten prvy
Zalezi aj od dvery. Nie na vsetkych by to pristalo ale urcite ano. Mne sa to paci. Decentne, jemne, krasne kvietky.
Mne sa to nepáči. Prepac
Nepáči sa mi to
Mne sa páči ten prvý ako nápad, ale bol by krajší bohatší. Páčia sa mi také asymetrické a neprepchané 🙂
Mne sa pacia oboje. Take jednoduche, prijemne.
Za mňa pekné, niekto má rád jednoduché čisté dekorácie, niekto zas bohato zdobené veľké venčeky 🙂
Na začiatok veľmi pekne, len treba trochu dokončiť, dotvoriť, napr. okolo celého kruhu a tenkú stužku, a to druhé - trochu usporiadať, aby to nevyzeralo také roztrasené. Fakt doladiť detaily, nechýba veľa.
Na Pintereste nájdete mrte inšpirácie, čo sa bude páčiť, trochu použite.
Na začiatočníka 👍 a hlavne keď chce urobiť radosť iným ľuďom darčekom v prírodnom štýle je to super počin.
Mne tie vsetky venceky pripadaju ako na hrob..... Ok, viem, ze na Slovensku je to "moderne", a chapem to, ak by som mala byt 3 roky po narodeni dietata doma, tiez by som nevedela, kam z konopi.....
Mna tam rusi ten cierny kruh.
Odkazujem dcere,ze ma cit pre farby a rozlozenie,len tak dalej. Nieco tomu ale este chyba, nejaky detail, co bude jej "dizajnovym podpisom", co to cele zkompletizuje a ozivi. Ale to pride pistupne,len nech dalej tvori 🙂
Môj vkus to teda vôbec nie je