Ahojte mame doma ruter orange s dvoma antenami teda už len s jedným pes nám jeden úplne odtrhol a rozobral, chcem sa spýtať kto sa vyzná v tomto či sa dá kúpiť anténa niekde nato zvlášť alebo musíme volat majiteľovi že to treba prísť vymenit 🙈
Zvycajne ano. Kontaktovanim providera nic nepokazis, hlavne ak sa tomu nerozumies. Antena sa vacsinou vymenit da. Bezne sa aj vymiena za "silnejsiu", externu ...
Router nepoznam. Tipol by som si ze tu sa to neda, ale ved skus, ci sa to da odpojit. Byva tam taky bajonet. Zatlacis a pootocis. Este byvaju aj na zavit, ale tu to tak nevyzera.
odfot zadnu stranu, tam je nalepka kto to vyrobil. Orange na to iba niekomu nalepil svoju nalepku
orange ti najskor poradi... ale teda ano, my napr pouzivame vlastny router, jeden. Ten sa napoji na O2, atd. A mame to tak, ze na to ani my nedotiahneme a nie to este pes ;)
Tento vyzera aj dost staro, tak mozno update v orange by aj bol mozny... (len ako pisem,my sme boli dlhoo v O2 a teda neviem ci to v orange funguje rovnako.. ale napr. aj ked sa mi pokazilo nieco s kablovkou atd, rovno som kontaktovala "dodavatela", prisli opravili, vybavili... )
Inak takto to nefunguje? 🙂
@simcucik Fuu, tak to je dosť starý router. Tento poskytovali provideri pred 7 rokmi. Na toto už bežne náhradné antény nezoženieš. Ale ani to nemá zmysel, novšie routre kúpiš lacnejšie, ako by stála tá anténa.
Ak Wifi funguje, tak to nerieš. Aj jedna anténa dokáže pokryť signálom byt.
Ak by si mala problém so signálom, alebo s majiteľom, tak jednoducho kúp na inzerát nejaký novší router za 10-20 EUR a ten starý vymeňte.
Inak je to model Huawei HG8245H, keby si sa predsa len rozhodla hľadať tú anténu.
@simca06022011 áno funguje pohode aj som sa čudovala 😆
Tak ked funguje nemusíš to urgentne riešiť.. môžeš ale spomenúť ze je poškodený a led bude mať majiteľ čas, môže riešit
@simcucik Dajú sa kúpiť aj náhradné diely. Napíš značku a presný typ routra.