Ahojte, plánujeme si do domácnosti kúpiť susičku prádla. Rada by som vás odporúčanie na značku a pripadne tipy čomu sa vyvarovať. Ďakujem 🙂
Tak s mojej skusenosti LG/Bosch/Miele su top, cim vacsi bubon, tym rychlejsie ususene, napojit na odtok vody - usetri kazdodenne vylievanie, takze si sleduj kam si ju chces postavit. Dobre regulovatelna susicka nic nezraza, takze citaj recenzie na toto, mne sa nezraza vobec nic (mame Bosch seriu 8) Ked mas pracku na 7 kil, tak idealne susicka na 7-8 kil a podobne, ja mam pracku na 10 kil, susicku na 9 kil a operie a ususi aj paplon a perove bundy, to velmi vyuzivame teraz v zime. Comu sa vyvarovat netusim, citaj si recenzie na kazivost a teda ta velkost bubna. Je to uplne jednoduchy stroj.
@anjelicek26 mozem sa opytat a to na tie bundy a paplony mate samostatny program? A pouzivate aj lopticky do bubna? Dakujem
@kika831 ano je tam program na deky a paplony a lopticky pouzivam pri paplonoch a bundach paperovych.
@adamol my mame AEG - sme spokojní. Pozri si aspoň na 8 kg pradla, kondenzacnu s tepelným čerpadlom.