Prosím vás poraďte mi čo je toto mám to všade po skrinke včera som všetko vyčistila vodou s octom a dneska to je znova naspäť
Ty kokos, no to moze byt nejaka haved z jedla rozhodne. Vonku sa nam to uz stalo, doma nastastie nie, ale fuj. Skusala si to uz niecim postriekat? Biolit asi nepomoze na to, ci?
Ocot nedezinfikuje (iba trosicku). Neutralizuje (niektore) zapachy.
Umy to normalne vhodnou chemiou. Nevidim detail, ale vyzera to, akoby tam nieco znasalo vajicka. Takze niecim riadne vydezinfikovat.
toto vyzera ako kavovar (mozno sa mylim)...ale ak je to kavovar, nemohlo sa jednat o nejaku zrnkovu kavu? nejaka co by to mala v sebe a teraz to leze von?
To je potravinová skrinka mám tam iba misky na jedlo formy na pečenie olej a konzervy a tak nechápem čo to môže byt ale je to všade nehýbe sa to ani nič ale všetko je tým posiate
@akasha18 áno je to aj na kavovare ale je to aj všade inde
@simirakosova pripomína mi to vajicka mravcov. S octom si nepomôžeš na to. Umyť a vydezinfikovať poriadnou chémiiu. Ak su to izaj mravce (an mne sa to stalo), je to boj na dlho.
Nemas v odpadkoch nieco, co by tam nemalo byt? Zabudnuty kusok trebars jedla, co tam moze prilakat takuto haved? ... Ja som raz mala podobne v smetnom kosi vonku - zabudli sme dat von kos v lete, smetiari neodniesli a teda kusky odrezkov masa som tam mala.