Čo sa sem hodí?

2. júl 2023

Ahoj,
čo by sa podľa Vás hodilo do tej "diery"?
Linka kupovaná lacná (načo sme mali). Keby sme dávali na mieru, ale takto 🤔 rozmýšľam čo tam dať
Ďakujem za každú radu

la_dolce_vita
2. júl 2023

Rohova polica.

nikdenikto
2. júl 2023

Rohovy otvorený regál alebo klasicku skrinku, nemali v ponuke aj jednotlive skrinky na dokupenie? Väčšinou mávajú...prípadne dať dorobiť stolarovy

beata_k
2. júl 2023

Tiez som za rohovu policu

majlo1234
2. júl 2023

Zavesny kvet, alebo rohova policka otvorena

yf
2. júl 2023

Ja tam mam na linke v tom rohu rychlovarnu kanvicu a teda nad nou nie je moc dobre nieco mat tak by som tam supol len dake polovicate trojuholnikove police mozno 2-3 ktore kupis i v obi..mobelixe atd aj s drziakmi a tam mat po ruke napr salky kavu,cukor..caj no ale chlap..praktika na ukor elegancie

luccija
2. júl 2023

Ťahavy kvet na malú rohovu poličku žiadny veľký kus

bobo2433
2. júl 2023

Rohovu policu a na ňu už čo sa tebe bude hodiť a páčiť

weronika171717
2. júl 2023

Mikrovlnka.

iwesska
2. júl 2023

Ja by som tam dala policu a na to nejaky nizsi kvet.

stellarstar
2. júl 2023

Rohovú poličku

jaskolka
2. júl 2023

Rohová polica,alebo obyčajne trojuholníkove poličky v rovnakej farbe, to sa vždy v kuchyni zíde. Využiješ ju na hocičo, koreničky, dózy, nejaky malý ozdobný kvet v črepníku.

ikonica
2. júl 2023

Este jednu skrinku taku ako je vpravo (ak vojde), ale nedala by som tam dvierka, nechala ju otvorenu....

dusankomoj
2. júl 2023

Ja mám v kúte takto.

dusankomoj
2. júl 2023

A až teraz som si všimla,že nemáš skrinku a pýtaš sa na to🤦🤣

matkav21
2. júl 2023

Urcite rohovu policu tak aby bola od jednej skrinky po druhu a bude to vyzerat celistvo

stanka562
2. júl 2023

Ja by som tam dala takého nejaké police od skrinky po skrinku, vyrobiť stolárovi, myslím že to nebude ani nejak moc drahé 😊

ninusa221
2. júl 2023

My máme také trojuholníkové 2 poličky máme tam mikrovlnku a nad tým poháre na vino

autor
2. júl 2023

Ďakujem všetkým za dobré rady 👍🙂 ta polička v kombinácií s tahavym kvetom sa mi celkom pozdáva 🙂