Ahoj,
čo by sa podľa Vás hodilo do tej "diery"?
Linka kupovaná lacná (načo sme mali). Keby sme dávali na mieru, ale takto 🤔 rozmýšľam čo tam dať
Ďakujem za každú radu
Rohovy otvorený regál alebo klasicku skrinku, nemali v ponuke aj jednotlive skrinky na dokupenie? Väčšinou mávajú...prípadne dať dorobiť stolarovy
Tiez som za rohovu policu
Zavesny kvet, alebo rohova policka otvorena
Ja tam mam na linke v tom rohu rychlovarnu kanvicu a teda nad nou nie je moc dobre nieco mat tak by som tam supol len dake polovicate trojuholnikove police mozno 2-3 ktore kupis i v obi..mobelixe atd aj s drziakmi a tam mat po ruke napr salky kavu,cukor..caj no ale chlap..praktika na ukor elegancie
Ťahavy kvet na malú rohovu poličku žiadny veľký kus
Rohovu policu a na ňu už čo sa tebe bude hodiť a páčiť
Mikrovlnka.
Ja by som tam dala policu a na to nejaky nizsi kvet.
Rohovú poličku
Rohová polica,alebo obyčajne trojuholníkove poličky v rovnakej farbe, to sa vždy v kuchyni zíde. Využiješ ju na hocičo, koreničky, dózy, nejaky malý ozdobný kvet v črepníku.
Este jednu skrinku taku ako je vpravo (ak vojde), ale nedala by som tam dvierka, nechala ju otvorenu....
A až teraz som si všimla,že nemáš skrinku a pýtaš sa na to🤦🤣
Urcite rohovu policu tak aby bola od jednej skrinky po druhu a bude to vyzerat celistvo
My máme také trojuholníkové 2 poličky máme tam mikrovlnku a nad tým poháre na vino
Ďakujem všetkým za dobré rady 👍🙂 ta polička v kombinácií s tahavym kvetom sa mi celkom pozdáva 🙂
Rohova polica.