Čo používate na pranie?

nikolienka28
11. mar 2023

Ahojte. Aké pracie prachy používate na pranie? Aby bola naozaj biela bielou a z farebného aby zišli škvrny ako napr od potu? Používala som doteraz savo kapsule farebné a ariel na biele ale ja neviem. Žiadna sláva.

papaya308
11. mar 2023

Prach Denkmit z DM na biele

simsalabim
11. mar 2023

@nikolienka28 nedavno som citala rozhovor manazera (tusim) firmy Henkel a hovoril, ze na biele odporuca vzdy prasok na biele - zbrusi zasednute a ma opticke rozjasnovace. Na farebne zas gel.

stellarstar
11. mar 2023

@nikolienka28 na čierne čierny gél z DM od denkmit, na farebné farebný gél alebo prášok ( ako kedy ) tiež z DM denkmit a na biele dávam vanish sprej odstraňovač škvŕn, lenor gél na biele prádlo alebo gél z DM od denkmit na biele prádlo. Mam aj vanish prášok odstraňovač škvŕn a funguje celkom OK

nikolienka28
autor
11. mar 2023

@stellarstar a dobre sú tie výrobky denkmint? Ešte som ich neskusala

stellarstar
11. mar 2023

@nikolienka28 áno používam ich už dlhé roky

kvietok2012
11. mar 2023

Na farebne perwoll gel urcene na farebne pradlo, na čierne tiez perwoll gel urcene na čierne pradlo, na biele bud persil prašok alebo gel a na flaky vanish

joesvk
11. mar 2023

@nikolienka28 Sú dobré, len neprekračuj dávku prášku. Radsej menej, než viac.
Párkrát som dala trochu viac prášku na viac znečistené tmavé veci a vyťahalo mi farbu aj spravilo fleky.

dada558
11. mar 2023

@nikolienka28 eko pracie plátky a miesto aviváže esenciálne oleje. Nepoužívam ani jar ani nič podobné, všetko eko.

nikolienka28
autor
12. mar 2023

@joesvk vyskúšam teda kúpiť tie. Lebo hovorím ariel oni com a samozrejme neviem. Neodpere mi fľaky od potu.

zefyra
12. mar 2023

@nikolienka28 Ariel z Rakúska